Choco & Zo staat voor lekker, ambachtelijk en uniek van smaak

Met de feestdagen in zicht mag chocola in geen enkel Barnevelds gezin ontbreken. Ze maken bij Choco & Zo bijvoorbeeld op ambachtelijke wijze het hele alfabet in chocoladeletters. Zelfs als je naam met een Q begint. Hoe mooi is dat! Maar bij de lekkerste winkel van Barneveld kun je naast chocola ook terecht voor koffie met een eigen verhaal, thee, bonbons en patisserie. En wil je weten hoe dat smaakt? Je mag in de winkel aan het Raadhuisplein in Barneveld zelfs komen proeven.

“Ben je bij ons in de winkel, dan krijg je het verhaal van het product erbij. We vertellen het hele verhaal van bijvoorbeeld de koffie; waar het vandaan komt, hoe de koffieboon wordt bewerkt en wat dat met de smaak doet, hoe de boeren daar een eerlijke prijs voor krijgen en zich dus kunnen ontwikkelen en hoe je daar dan de beste koffie van zet die veel lekkerder is dan de standaard koffie uit de supermarkt. Zo kun je uiteindelijk als consument heerlijk genieten van een oprecht kopje koffie met een mooi verhaal”, vertelt een enthousiaste eigenaresse Christa Lagerwerf. “Kom maar langs bij ons, dan proef je het verschil.”

Met passie & ambacht

Christa is enorm trots op haar team dat in eigen huis met passie en kennis de chocola, bonbons en patisserie op ambachtelijke wijze maakt. De smaken en combinaties zijn soms verrassend anders en met liefde en zorg samengesteld. “We willen graag ondernemen met aandacht voor mens en natuur. Daarom werken wij zoveel mogelijk met eerlijke en pure producten en zetten we ons personeel in hun kracht met ieder zijn eigen vakkennis en specialiteit. Dat maakt ons verhaal uniek en compleet. Wij informeren onze klanten graag over al onze producten, omdat wij door scholing en ervaring kennis hebben opgedaan die we graag met iedereen delen. Die gezellige dynamiek in ons team ervaren klanten in onze winkel als zeer positief.”

Beleving

Met de feestdagen wordt er altijd iets extra’s en iets luxer op tafel gezet. Tijdens de feestelijke decembermaand zie je dat het flink wat drukker in de winkel is. De bewoners van Barneveld en omgeving zijn dan echt op zoek naar iets lekkers om op tafel te zetten. Daar wil het team van Choco & Zo natuurlijk graag invulling aan geven. “We geven ook handige tips voor de feestdagen op onze socials, zodat je van je kerstdagen een echte beleving kan maken. Schenk bijvoorbeeld eens een luxe koffie uit een koffiepot met filter in aan tafel, die je vers gezet hebt. En kies bij ons een aanvullend taartje of chocolaatje uit om de smaakbeleving compleet te maken. Of wat te denken van een stoofschotel die je afmaakt met chocola. Vaak levert het lekkere en verrassende combinaties op, waar je niet zou gauw aan zult denken.” Zo kun je samen aan tafel met je familie, onder het genot van al dat lekkers, het jaar nog eens doornemen. “Want de beleving daar draait het tenslotte om”, volgens Christa Lagerwerf.

 

 

Bedrijvigheid

Het zijn niet alleen de particuliere klanten die graag een proefje bij Choco & Zo komen nemen. “We verzorgen ook gepersonaliseerde opdrachten voor ondernemers zoals bonbons met een eigen logo. Zo kun je je klanten altijd iets unieks serveren.”

Choco & Zo
Raadhuisplein 42, Barneveld
Tel. 0342- 40 00 26
www.choco-en-zo.nl