Het bandenhotel voor uw auto! Autobedrijf Koudijs

Natuurlijk kunt u de zomer- of winterbanden thuis opslaan als u daar de ruimte voor heeft. Maar voor bandenopslag kunt u ook bij autobedrijf Koudijs terecht. Wij slaan uw banden dan veilig voor u op in ons bandenhotel. Heeft u er thuis geen gedoe van!

Waar laten we al die banden?

Ongeveer een derde van alle automobilisten gebruikt winterbanden in de winter en zomerbanden in de zomer. Maar in de tijd dat de ene set onder uw auto zit, heeft u dus nog een andere bandenset waar u iets mee moet. U kunt uw banden natuurlijk in uw garage neerleggen. Wat als u die niet heeft of die daar niet voor wilt gebruiken? Geen paniek, want wij hebben een bandenhotel.

Ideale omstandigheden

In dit hotel liggen uw banden er lekker bij in een donkere en koele ruimte. Ideale omstandigheden voor banden. Zo gaan ze het langst mee.

Hoe werkt het precies?

Als u het tijd vindt om uw banden te gaan wisselen, neemt u contact op met ons. We kijken samen naar een passende datum en tijd.Daarop gebaseerd gaan we voor u aan de slag!

Bij aankomst nemen de monteurs de auto van u over en gaat het proces in werking terwijl u geniet van een lekker kopje koffie! In ons systeem staat precies waar de banden liggen, de bandenmaat en het profiel van de banden. Dit staak ook altijd op uw factuur.
De monteur haalt ze van de aangegeven plek, wisselt het set en brengt het andere set terug op exact dezelfde plek. Het is dan ook zo dat uw zich geen zorgen meer hoeft te maken want wij houden alles nou lettend in de gaten. Uw auto is gewassen en staat weer voor uw klaar!

Onze service gaat verder

Ook is het mogelijk uw wielen te wassen en balanceren. Daarnaast is een juist uitlijning erg belangrijk. Met een goed uitgelijnde auto verslijten je banden minder snel en bespaar je brandstof. Bovendien rijd je veiliger en comfortabeler.

Autobedrijf Koudijs
Meulunterseweg 40, Lunteren
Tel. 0318-482711
[email protected]
www.autobedrijf-koudijs.nl