Campus Installatietechniek zet met nieuwbouw stap in duurzame toekomst

Als alles volgens planning verloopt neemt het personeel van Campus Installatietechniek in maart 2024 zijn intrek in het nieuwe, zo goed als energieneutrale, hypermoderne pand aan de Transportweg te Barneveld. “Daar kunnen we onze klanten in een nieuwe showroom precies laten zien hoe elektrotechniek en werktuigbouwkunde toegepast worden”, laat eigenaar Chris Ee enthousiast weten. “Comfortabel en duurzaam wonen, werken, leren en zorgen, dat is waar we bij Campus elke dag een bijdrage aan leveren.”

Campus ontzorgt particulieren, bedrijven, aannemers, overheden, scholen en zorginstellingen in heel Nederland bij het creëren en onderhouden van aangename woon- en werkomgevingen. “Wij zijn een totaal-installateur op het gebied van energievoorziening, waterhuishouding, sanitair, luchtverversing, data, camera’s, maar ook airco’s, zonnepanelen en laadpalen.” Met zo’n zestig professionele vakmensen worden grote en kleine projecten compleet comfortabel ingericht.

Bereikbaarheid

“Bij Campus Installatietechniek streven we naar maximaal comfort, niet alleen in de woon- en werkomgeving, maar ook altijd in samenwerking met de opdrachtgever. Daarbij proberen we ook altijd bereikbaar te zijn wanneer iemand onze hulp inroept bij calamiteiten of storingen. Dat is niet altijd vanzelfsprekend in onze drukke branche”, vertelt Chris van Ee. “Onze medewerkers staan altijd klaar om mee te denken en technische vragen te beantwoorden.”

Innovatief

Vanuit de overheid wordt gestimuleerd om gebouwen zonder gas en zoveel mogelijk energie neutraal op te leveren. Door de huidige technologische toepassingen kan veel op energiekosten bespaard worden. Daarbij is de warmtepomp een hot topic. “Sinds 2007 houden wij ons bezig met deze warmtetechniek. Door finetuning weten we voor onze klanten optimaal rendement uit de warmtepomp te halen”, legt Chris van Ee uit.

Laadpalen

Met extra toepassingen kunnen apparaten of voorzieningen op meerder manieren gebruikt worden. Zo installeert Campus Installatietechniek de nieuwste versie laadpalen met een backoffice functie. Daarmee is de laadpaal voor je elektrische auto meer dan een energiebron waar je een stekker in steekt. “Deze laadpalen kunnen op maat worden ingesteld, waardoor gebruikers met verschillende laadpassen moeiteloos hun privé- en zakelijke laadsessies kunnen registreren.” Dit innovatieve systeem maakt het opladen van elektrische auto’s niet alleen efficiënter, maar ook uiterst flexibel en gepersonaliseerd.

De aanstaande verhuizing naar het nieuwe bedrijfspand belooft een nieuw tijdperk voor Campus Installatietechniek te worden, waarin de toewijding aan techniek, compleet in comfort en klanttevredenheid centraal blijven staan. “Met genoeg ruimte, een nieuwe showroom, goede apparatuur en optimale werkplekken kunnen we onze klanten daar nog beter van dienst zijn.

Werken bij Campus Installatietechniek

Spreekt het je aan om met de beste gereedschap, voor aansprekende opdrachtgevers en in een leuk team bij Campus Installatietechniek te werken, dan is dit de plek waar je helemaal tot je recht komt. Wij zijn namelijk op zoek naar collega’s in de functies van: Projectleider installatietechniek, een magazijnmedewerker en zeker installateurs en elektriciens. Solliciteer nu via: www.werkenbijcampus.nl/solliciteren

Campus Installatietechniek BV
Nijverheidsweg 19 te Barneveld
Tel. 0342 239 000
www.campus.nl