Van Ee Staalspecialisten zoekt vakmensen voor de langere termijn

Unieke producten. Binnen Van Ee Staalspecialisten, een prachtig familiebedrijf dat 45 jaar bestaat, draait het om vakmanschap. Albert Morren, verantwoordelijk voor onder andere de financiën en personeelszaken binnen het bedrijf: “Dat unieke maakt het ook leuk voor de medewerkers. Het werk is afwisselend. En de onderlinge sfeer is heel erg prettig.”

Laten we eerst even kennismaken met het bedrijf zelf. Van Ee Staalspecialisten maakt staalconstructies, trappen/hekwerken, bruggen en specials in staal voor de bouw- en infrasector. Sommige van deze constructies zijn zichtbaar, anderen zijn verborgen maar niet minder belangrijk bij de realisatie van mooie projecten in onder andere de architectuur. En: dit prachtige bedrijf is op zoek naar personeel! “Gewone mensen die buitengewone staalconstructies maken.”

Duurzaam bouwen

Binnen Van Ee Staalspecialisten is ook veel oog voor duurzaamheid. “Je ziet dat circulair bouwen de toekomst heeft. Natuurlijk worden er ook steeds meer eisen opgelegd, maar wij vinden het als bedrijf ook heel belangrijk om verantwoord met de aarde om te gaan. Daarom hebben we in 2020 EECULAIR geïntroduceerd. Met EECULAIR zijn we in staat om samen met onze klanten duurzame bouwprojecten te realiseren door het leveren van circulair staal. Dit kan bijvoorbeeld door het staal demontabel te maken, waardoor het staal op een later moment weer gedemonteerd kan worden en op een andere plaats opnieuw op te bouwen is. Hiervoor hebben we ook tools ontwikkeld, zoals een projectscan waarbij we bouwprojecten vooraf kunnen beoordelen op duurzaamheid en circulaire normen. Op deze manier zorgen we voor een goede samenwerking met onze opdrachtgevers.”

Optimale service

De vakmensen van Van Ee Staalspecialisten staan altijd voor hun klanten klaar. Albert: “We zorgen ervoor dat er snel iemand met kennis van zaken beschikbaar is om de klanten te woord te staan. Onze medewerkers voelen zich ook verantwoordelijk om de klanten snel en goed te helpen dus problemen worden snel opgelost.”

Zelfontplooiing bij Van Ee Staalspecialisten

In de hypermoderne fabriek en op kantoor gaat het bedrijf voor een inspirerende werkomgeving. “We geloven in de kracht van geavanceerde machines en hoogwaardige materialen, zodat er uitmuntend vakmanschap geleverd kan worden. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je carrière staat, bij ons krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en jezelf te ontplooien.”

Verantwoordelijkheid krijgen

Werken bij Van Ee Staalspecialisten betekent veel diversiteit aan projecten, hoge loyaliteit en een laagdrempelige bedrijfscultuur. Albert: “Binnen ons bedrijf helpen we elkaar waar nodig. In de pauzes zitten we altijd allemaal bij en door elkaar. Zo leer je iedereen goed kennen en dat is heel veel waard.”

Albert vervolgt: “Binnen Van Ee Staalspecialisten krijgen medewerkers veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Een soort onofficiële bedrijfsquote van oud-directeur en oprichter Henk van Ee luidt ‘je mag best fouten maken, maar niet twee keer dezelfde’.”

Personeelsbijeenkomsten

Tot slot zijn er natuurlijk de gezellige personeelsfeestjes- en uitjes. “Als de bouwvakantie begint, organiseren we een barbecue waar ook partners en kinderen bij aanwezig zijn. In september houden we onze zogenoemde personeelsdag. We gaan dan met personeel en partners een dag uit. En, ook niet onbelangrijk, elk jaar doen we met een aantal collega’s mee aan de mud masters.” Lachend: “Van Ee Staalspecialisten is gewoon een fantastisch bedrijf om voor te werken!”

Toekomstplannen

Omdat Van Ee Staalspecialisten de dingen die ze doet goed wil blijven doen, staat enorme groei niet op de planning. “We blijven vooral met beide benen op de grond staan, een beetje groei is goed voor een bedrijf maar niet te snel. En het moet niet ten koste gaan van de bedrijfscultuur. Je ziet vaak dat wanneer het werk goed gedaan wordt dit vanzelf zorgt voor een stuk groei van het bedrijf.”

Op de website van Van Ee Staalspecialisten zijn verschillende vacatures te vinden. En ben je op zoek naar een stageplek? Ook dat is mogelijk! Neem daarom gerust vrijblijvend contact op om te kijken of er een mooie match is te maken.

Van Ee Staalspecialisten BV
Deventerweg 5, Barneveld
Tel. 0342 – 493 555
[email protected]
www.vaneestaal.nl