Caroline mode voor baby & kind

Wie over het Dijkje in Barneveld loopt of fietst kan het niet missen: Willeke baby & kind is vervangen door Caroline mode voor baby & kind. Een nieuw logo waarbij gekozen is voor het chique en warme koper glans. Dit geeft het pand een mooie uitstraling. Eigenaresse Caroline Versluis: “Ik ben er heel erg blij mee. Sinds ik in 2019 de winkel heb overgenomen, ben ik nu toe aan mijn eigen naam op de gevel.”

Tussen de veelkleurige voorjaars- en zomercollectie vertelt Caroline over haar liefde voor kindermode. “Al vanaf m’n 16e zit ik in de in- en verkoop van kindermode. Ik word elke dag opnieuw ontzettend blij van kinderen. Natuurlijk vind ik het adviseren van klanten in de winkel ook leuk, maar het aankleden van kinderen is fantastisch! Het gebeurt dat je aanstaande moeders helpt en vervolgens het baby’tje ziet opgroeien tot een tiener. Extra bijzonder is het dat ik de kans kreeg om deze winkel over te nemen.”

Hoger segment

In de winkel heb ik baby- en kindermode van mooie merken in het midden en hoog segment. Merken als Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Scapa, Mayoral, Il Gufo, Tartine et Chocolat en Paz Rodriguez komen elk jaar terug. “Maar ik kijk ook altijd naar nieuwe merken. Nu heb ik bijvoorbeeld ook Lyle & Scott en Ballin Amsterdam in de winkel liggen. Ook de schoenencollectie breidt meer en meer uit. Moccasins van Atlanta bijvoorbeeld zijn gewilde items. Maar we hebben ook leuke sneakers van Polo Ralph Lauren en Nubikk.”

Accessoires

Naast kleding biedt Caroline meer. “Klanten kunnen hier ook terecht voor doopjurken en dooppakjes, rompertjes, ondergoed, sokken, kniekousen, maillots, haaraccessoires, sieraden en kaarten. Verder heb ik leuke cadeautjes zoals knuffels en een heerlijke kinderparfum van Paz Rodriguez.”

Webshop

Caroline’s klanten komen uit het hele land. “Er zijn klanten die meer dan 1,5 uur rijden om hier te shoppen. En kinderen weten precies dat als ze hier komen, ze altijd getrakteerd worden op een spekje.” Om haar klanten tegemoet te komen heeft Caroline ook een webshop die eveneens een nieuwe uitstraling heeft gekregen. “Alle items die in de winkel hangen, staan ook in de webshop. Mensen kunnen dus vooraf oriënteren, en eventueel ook online bestellen. Meestal is het ‘vandaag besteld, morgen in huis’. Als er van items één stuk overblijft dan wordt dat veelal verkocht in de outlet. Gegevens hiervan zijn te vinden op de website onder het kopje ‘blog’.”

Op de vraag of Caroline nog toekomstplannen heeft, schudt ze haar hoofd. “Nee, ik vind één winkel echt voldoende. Ik doe de dingen graag goed en bij meerdere filialen moet je de aandacht verdelen. Dat is niets voor mij. Ik ben blij met de winkel en de locatie en ik hoop nog veel jaren mijn klanten op een goede manier te bedienen.”

Caroline mode voor baby & kind
Dijkje 13, Barneveld
Tel. 0342 422 346
[email protected]
www.carolinebarneveld.nl