Poetskracht zorgt voor een glansrijk eindresultaat

Voor het poetsen van personenauto’s en bedrijfswagens zijn nieuwe en bestaande klanten bij Poetskracht aan het goede adres. Bastiaan van Leeuwen is met zijn 19 jaar een jonge en gedreven ondernemer die al veel ervaring heeft opgedaan en inmiddels zijn droom heeft gerealiseerd: een eigen poetsbedrijf.

De werkplaats van Bastiaan ademt meteen zijn werkwijze; schoon, netjes en oog voor het kleinste detail. “Dat is inderdaad hoe ik ben. Ik vind het heel belangrijk dat klanten zien hoe ik werk. Ze zijn dan ook van harte welkom om een kopje koffie te komen doen voordat ik überhaupt ga poetsen.”

Coating voor extra bescherming
Een auto heeft onderhoud nodig om zijn levensduur te verlengen. “Dat klopt. Een auto heeft best wat te lijden. Denk aan weersinvloeden, maar ook (kleine) kinderen zorgen nog wel eens voor een ongelukje. Het is daarom goed om een auto af en toe eens helemaal te behandelen.

Bij een basispakket voor een gemiddelde auto, waarbij ik het exterieur poets en het interieur reinig, betaalt de klant 240 euro exclusief BTW. Dit is uit te breiden door bijvoorbeeld een coating op de auto aan te brengen. Die coating zorgt voor extra glans en bescherming. Dat zie je echt terug; tot drie jaar lang.” Daarbij kunnen klanten ook voor het coaten van velgen, het spuiten of lakken van remklauwen en het behandelen van krassen bij Poetskracht terecht.

Haal- en brengservice
Naast kwaliteit levert de enthousiaste ondernemer ook uitstekende haal- en brengservice. “De klant kan bij wijze van spreken gewoon op de bank blijven zitten. Ik haal de auto op en zorg ervoor dat hij met een dag, hooguit twee dagen weer als nieuw terug is. En dat niet alleen, bij Poetskracht kunnen klanten snel terecht!”

Poetskracht
Wolweg 7, Stroe
e: [email protected]
insta: poetskracht