Een geslaagde Make-Over op een stormachtige dag!

Vandaag kunnen we eindelijk weer los en daarom staat er een nieuwe make-over op het programma. Uit alle aanmeldingen hebben we een leuke kandidate weten te kiezen die vandaag lekker mag ontspannen. De 36-jarige Lianne uit Barneveld is de gelukkige, moeder van drie dochters en gelukkig getrouwd. Lianne is de afgelopen tijd veel afgevallen en ziet deze dag als een nieuwe start. Dit komt goed uit want we hebben weer drie fantastische bedrijven die er een mooie make-over van gaan maken. Zo beginnen we de dag bij Enjoy Trendycare voor wimperextensions, krijgt Lianne bij Salon Uniek een vernieuwd kapsel en sluiten we af bij La Posta voor de nieuwste fashion.

Enjoy Trendycare
Een warm onthaal bij Joy breekt meteen het ijs op deze vrijdagochtend. Joy zorgt vandaag voor wimperextensions. De behandeling begint met het schoonmaken van de ogen van Lianne. Dit moet zorgvuldig gebeuren omdat Joy straks haartje voor haartje de wimpers gaat vastlijmen op de bestaande wimpers van Lianne. Er komen tussen de 300 en 400 wimpers bij verdeeld over beide ogen. Dit zorgt voor een natuurlijk en verzorgd geheel, waarbij de wimpers van Lianne hun natuurlijke look behouden.

Joy is een specialist op allerlei gebieden; zo volgt ze momenteel namelijk een opleiding tot PMU-Specialist wat inhoudt dat je vanaf april bij Joy terecht kan voor een permanente make-up behandeling. Dit is een lichte vorm van tatoeëren waarbij huidvriendelijke pigmenten in de lederhuid worden aangebracht. Goed om te weten is dat permanente make-up dus geen vereeuwigde stempel op jouw huid is maar dat het naar ongeveer 1,5 jaar weer vervaagt. Daarom zorgt deze oplossing voor een niet van echt te onderscheiden resultaat.

Na ongeveer anderhalf uur zitten alle wimpers bij Lianne vast, dit moet 2 uur uitharden waarna de wimpers muurvast zitten en de komende 4 weken niet meer loskomen. Lianne is erg blij met het resultaat en had niet verwacht dat het er zo chique uit zou zien. Een geslaagde behandeling dus!

Wil jij ook zulke wimpers? Dan kun je bij Joy terecht voor “wimperlifting”, “Wimper Russian volume”, “wimperextensions” en nog veel meer! (voor verdere uitleg van deze mogelijkheden verwijzen wij naar de website die onder dit artikel staat vermeld)

Salon Uniek
Het bezoek bij Salon Uniek is ons wel bekend, Wilma en haar personeel staan zoals altijd weer vol passie voor ons klaar. Topstylist Anniek staat vandaag ter beschikking van onze kandidate. Lianne geeft kort aan wat haar wensen zijn zodat Anniek een goed beeld heeft van wat ze aan het kapsel kan doen. Lianne’s haar is nu veel in éen kleur en doordat het haar vrij dik is wil ze er meer speelsheid in brengen. High en Lowlights zorgen voor een speels kleureffect dat goed aansluit bij het huidtype en de kleur van Lianne haar wenkbrauwen. Anniek sluit de kleur behandeling af met een toner om de verf een extra boost mee te geven. Na het wassen en föhnen van het haar haalt Anniek er ± 3cm vanaf wat zorgt voor lagen in het kapsel. Omdat Lianne een lang gezicht heeft knipt Anniek de lokken aan de voorkant in zogeheten lange curtain bangs die zorgen voor een springerig effect met als gevolg een spontaner uiterlijk. Anniek is een echte specialist die zorgt dat jij met een brede glimlach de deur uitgaat. Dit is zo ook het geval bij Lianne die naar eigen zeggen zeer tevreden is met haar nieuwe look. Nu zorgen dat we het kapsel behouden in storm Eunice….