Bij de H&S Group is altijd plaats voor goede mensen

H&S is een bedrijf voor logistieke dienstverlening. Een familiebedrijf dat al 75 jaar aan de weg timmert en zich heeft ontwikkeld tot een belangrijke speler in het Europese vervoer van onder andere vloeibare levensmiddelen. De ontwikkelingen in deze transportsector staan niet stil en de behoefte aan gemotiveerde medewerkers is groot. Voor wie in een bijzonder en dynamisch bedrijf wil werken, zijn er meerdere vacatures.

Wie houdt van een bedrijf waar de lijnen kort zijn en geen strakke hiërarchie heerst, waar oprechte aandacht is voor het personeel en je door kunt groeien, zou kunnen solliciteren bij H&S Group. 

Er is een flink aantal vacatures. Zowel op het gebied van planning en customer service, als voor operators zijn er vacatures. Ook enthousiaste chauffeurs mogen zich atlijd melden. De vacatures zijn geschikt voor mensen die creatief zijn en goed kunnen structureren. Voor mensen die van aanpakken weten en niet bang zijn voor deadlines. Bovenstaande aspecten komen in meer of mindere mate bij de verscihllende vacatures naar voren. Wie zich hierdoor aangesproken voelt, krijgt kansen. 

Wie werkt bij H&S maakt deel uit van een grote familie

De logistieke wereld is een dynamische wereld waar de ontwikkelingen niet stilstaan. Het bedrijf H&S, met de hoofdvestiging in Barneveld, telt in Nederland ongeveer 300 medewerkers. Er zijn zestig eigen chauffeurs in dienst en er werken ruim tweehonderd mensen op kantoor en in de productie. Daar kunnen dan nog eens zo’n driehonderd medewerkers bij worden opgeteld die vanuit Polen, Groot-Brittannië, Hongarije en Bulgarije werken. 

Transport blijft de corebusiness. Naast het zelf vervoeren van producten, vervult H&S ook de rol van Control Tower voor andere bedrijven. H&S ontzorgt de klant dan in zijn gehele logistieke proces. H&S is hierdoor een grote en toonaangevende speler binnen het transport geworden.

Planning en transport op maat

Er is nog altijd veel vervoer over de weg, maar inmiddels gaat steeds meer vervoer intermodaal: de containers worden ook per trein en per boot vervoerd. Dat vraagt om een complexe planning. Zoiets gebeurt zelden via een standaard formule. De logistiek coördinator regelt het vervoer specifiek naar de behoefte van de klant, het is transport op maat. Dat betekent dat de klant ervanuit kan gaan dat het transport op de juiste manier en met een goede prijs-kwaliteit verhouding wordt uitgevoerd. Aangepast aan de marktontwikkelingen, duurzaam en doeltreffend. De klant staat centraal bij H&S.

Vacatures: transport planners

Het brengt ons direct bij de afdeling planning waar een aantal vacatures beschikbaar is. H&S is onder meer op zoek naar een logistiek coördinator, een junior planner en een transport planner. Bij H&S staan ze open voor zowel doorgewinterde planners met ervaring als jonge mensen die graag het vak willen leren. Voor wie ervan houdt zaken te structureren en niet schrikt van deadlines is dit een geweldige mogelijkheid om te solliciteren. Met name mensen met een zichtbare affiniteit met het vak en een gezonde dosis creativiteit en enthousiasme maken een goede kans. Ben je leergierig? Er zijn veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Wie weet werk jij op een dag ook in de Champions League van de planning, zoals medewerkers het zelf noemen!

Vacature: customer service

Ben je klantgericht en kun je commercieel denken dan is mogelijk de vacature voor een medewerker customer service de aangewezen job. Deze medewerker speelt een cruciale rol tussen klant, planning en operatie. Je staat aan het begin van de logistieke keten en probeert op alle mogelijke manieren de klant tegemoet te treden en te zoeken naar oplossingen voor zijn vervoersvragen. 

Vacatures: operators

Operators zijn mensen die graag de handen uit de mouwen steken. Je bent een spil in het productieproces en werkt in een klein team op de afdeling filling, waar zo’n vijftien mensen werkzaam zijn. Je controleert onder andere of de eindproducten aan alle normen en veiligheidseisen voldoen en bereidt productiewerkzaamheden voor. Een voorbeeld? De vloeibare inhoud van grote tanks afvullen in kleinere eenheden, zoals in jerrycans. Dat moet hygiënisch en veilig gebeuren.

De H&S Group voelt volgens medewerkers als een warm bad en is een bedrijf met een fijne sfeer. Het is er gezellig en er is altijd ruimte voor een praatje, maar als er geen tijd is voor social talk zit niemand daarmee en gaan de schouders eronder. Dat is H&S. Medewerkers noemen wel eens gekscherend dat H&S ook staat voor Hollen & Stilstaan.

H&S Group B.V.
Baron van Nagellstraat 144-146
3771 LL Barneveld
Tel. 088 – 4267 777
[email protected]
www.hs-group.eu
careers.hs-group.eu