Automatische schuifdeuren van Entrance zitten als een maatpak

De eerste indruk, daar gaat het om. Net als een maatpak zitten de schuifdeuren van Entrance als gegoten. Want de slogan:´Onze entree, uw visitekaartje´, gaat voor de automatische schuifdeuren van dit in Barneveld gevestigde bedrijf meer dan op. Die schuifdeuren zijn het visitekaartje van elk bedrijf, daar krijgen klanten als eerste mee te maken. “Wat wij maken is maatwerk, wordt in eigen huis gemaakt en door onze eigen specialisten geïnstalleerd”, klinkt het zelfverzekerd uit de mond van eigenaren en broers Mitchel en Davy van Kruistum.

De kennis van automatische schuifdeuren gaat veel verder dan het eigen merk en materiaal van Manusa waarbij Entrance mee gewerkt wordt. “We doen ook onderhoud en reparaties van andere merken. Door snel te reageren en te repareren worden storingen vakkundig opgelost. Daarin ligt mede de kracht van ons bedrijf”, laat Mitchel van Kruistum als technische man van Entrance weten.

Ontzorgen

Entrance realiseert passende oplossingen voor elke situatie op het gebied van toegangssystemen. Davy: “Met onze ruime ervaring in het beantwoorden van toegangsvraagstukken kennen we de business van automatische deuren en werken we met betrouwbare partijen. Van initiatieffase tot nazorg staan wij de klant graag bij. Door een goede voorraad en eigen productie kunnen wij snel producten leveren.”

Materiaal & technologie

Bij het plaatsen van automatische schuifdeuren wordt gewerkt met duurzame materialen en innovatieve, maar goed bruikbare technologie. Mitchel: “Onze schuifdeuren zijn van aluminium en glas en kunnen in elke gewensten kleur geleverd worden. Daarnaast zijn ze uitgerust met een wifi programmaschakelaar, waardoor de schuifdeur op afstand te bedienen is. Met de smartphone kan deze heel makkelijk bediend worden. Met de ESAT 2.0 software is het mogelijk om de schuifdeur op de verschillende standen te schakelen zoals: sluiten, open, automatisch, eenrichting of winterstand. Daarnaast kan een verantwoordelijke van het pand aan het personeel virtuele sleutels ter beschikking stellen en deze beheren. Deze virtuele sleutels kunnen ook weer ingetrokken worden of bijvoorbeeld in het weekend geblokkeerd.

App

“Met de bijbehorende app is het mogelijk om gewenste tijdschema’s in te programmeren. Zodoende kan bijvoorbeeld de deur automatisch vanaf 8 uur in de automatische stand gezet worden of vanaf 18 uur gesloten worden of zodanig ingesteld dat men alleen nog naar buiten kan “, licht Mitchel de technologie verder toe. Ook kunnen eventuele storingen worden uitgelezen via de app.

In één hand

Doordat het hele proces van ontwerp tot plaatsing allemaal bij Entrance zelf wordt uitgevoerd, werkt men met korte duidelijke lijnen. “We ontwerpen en produceren alles in eigen huis, maar ook de installatie gebeurt door eigen gespecialiseerde technici. We werken niet met standaard maatvoeringen zodat alles maatwerk is. Voor elke entree of het nu nieuwbouw of monumentaal is maken wij een passende entree. We pakken alles mee van deurdorpel, toegangscontrole, gevel tot glaswerk en kozijnen. Door onze werkwijze groeien we enorm. We denken in de nabije toekomst een sterke speler op de markt van de automatische deuren te kunnen worden.”

Davy van Kruistum

Ik vind het leuk werk om de klant de deur aan te bieden die we perfect voor hen op maat maken. Omdat we alles zelf doen kan ik met een gerust hart tegen de klant zeggen dat onze deuren 30 jaar meegaan zonder problemen. Het is natuurlijk een investering voor een klant, maar uiteindelijk is de klant altijd erg tevreden over het product en onze service en daar doe ik het voor. Ons bedrijf bestaat nu bijna 30 jaar en de groei zit er nog steeds flink in.

Mitchel van Kruistum

Vanuit mijn technische kennis hebben we een topproduct ontwikkeld. Daarbij stellen we de schuifdeuren zo samen dat deze voldoen aan de wensen van de klant. Voor mij is het als technicus de uitdaging om ook innovatieve mogelijkheden toe te voegen. Samen met mijn team bereiden in onze werkplaats alles zo goed mogelijk voor. Waarna de montage zo soepel mogelijk verloopt. Is er een speciale aanvraag dan denk ik dit graag uit.