Wijnwinkel Barneveld opent deuren aan de Tulpenstraat

Voor veel Barnevelders is het geen onbekend terrein; de tijdelijke vestiging van ‘de Wijnwinkel’ op de Tulpenstraat 10. Wijnwinkel Barneveld is voor even terug naar haar roots. “We hebben al zoveel positieve reacties ontvangen. Hier kunnen we eindelijk weer onze klanten ontmoeten en hen advies geven over mooie wijnen, speciaalbieren en gedestilleerd.”

“Het is een intensief jaar”, vertelt Jan van den Brink van de Wijnwinkel. En dat kun je gerust een understatement noemen. In een tijd waarin de wereld al op zijn kop staat, breekt er brand uit in de winkel aan de Amersfoortsestraat. “Het gaat nog wel even duren, voordat we hier weer onze deuren kunnen openen. Stap voor stap komen we er. Eerst hebben we ons gefocust op de tijdelijke winkel, zodat we in elk geval onze klanten weer kunnen verwelkomen. Begin 2021 denken we na over hoe verder op de Amersfoortsestraat. Nu is iedereen van harte welkom aan de Tulpenstraat, waar je ook gratis voor de deur parkeert.”

De Wijnwinkel is als vanouds sfeervol aangekleed. Alle puntjes zijn op de i gezet voor een feestelijke decembermaand. “Om het thuis zo feestelijk mogelijk te maken, hebben we mooie aanbiedingen uit bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje, Chili en uiteraard Italië. Of een mooi geprijsde cava of champagne voor Oud & Nieuw. Laten we de prachtige alcoholvrije opties niet vergeten, zoals een feestelijke rabarbersap en een alcoholvrije bubbel.”

Liever de deur niet uit? Bestel dan op wijnwinkelbarneveld.nl.

Wijnwinkel Barneveld
Tulpenstraat 10, Barneveld
Tel. 0342 – 490 060
E: [email protected]
W: www.wijnwinkelbarneveld.nl