Vertrouwd en toch nieuw: Gewoon & Lekker

Is het u al opgevallen? Zowel de snackbar dan wel lunchroom én het restaurant van De Elstar Catering hebben een nieuwe naam en huisstijl gekregen. Fris, eigentijds, groen. Wij heten u van harte welkom bij Gewoon & Lekker. U krijgt nog altijd wat u van ons gewend bent: pure en eerlijke producten, echte gastvrijheid en optimale service. De menukaart is uitgebreid met gezonde maaltijden waarbij we hebben gedacht aan mens én milieu. Doen we gewoon!

Richard van der Zande, directeur van De Elstar Catering: “Wij staan al jarenlang garant voor eerlijke en pure kwaliteitsproducten. Dat betekent dat de herkomst van onze ingrediënten altijd te herleiden is. In het verlengde daarvan leefde bij ons al langer de wens om nog meer aandacht te schenken aan het verantwoord omgaan met gezondheid en milieu. Dit wilden we met name tot uitdrukking laten komen in onze snackbar/lunchroom en het restaurant aan de Harselaarseweg in Barneveld. Inmiddels kunnen onze particuliere en zakelijke klanten genieten van lekkere gezonde lunches en snacks, maar ook van een zelf samen te stellen couvert in ons restaurant. Dat allemaal onder de naam ‘Gewoon & Lekker’.”

Snackbar/lunchroom

De snackbar annex lunchroom is ingericht naar de eisen van deze tijd. Niet alleen de inrichting, ook de menu’s zijn aangepast. Richard: “Het spreekt voor zich dat onze klanten nog altijd bij ons terecht kunnen voor een lekker portie frites, bekende snacks, onze huisgemaakte bal gehakt en belegde broodjes. De goed gevulde salades en dagverse warme maaltijden zijn absolute pluspunten. Niet alleen gezond, maar ook nog eens heel erg lekker! Voeg daar een versgeperst sapje naar keuze aan toe en de gezonde lunch is compleet. Dat is precies wat Gewoon & Lekker wil zijn: nuchter, alsof goed en lekker eten de gewoonste zaak van de wereld is.”

Restaurant

In ons sfeervolle tafelbarbecue & glasgrillrestaurant kunnen gasten op en top betaalbaar genieten. Een restaurantbezoeker betaalt slechts € 7,50 per persoon voor een hoofdgerecht. “Bijkomende kosten als een visarrangement, voor- en nagerecht en drankjes houdt u zelf in de hand. U gaat zelf aan de slag en bereidt tijdens een onvergetelijke avond met uw familie of vrienden de heerlijkste gerechten op de grill of barbecue. Niet alleen voor een diner bent u bij ons aan het goede adres, ook high teas worden door ons verzorgd. Eindeloos bijpraten onder het genot van een kop thee met zowel hartige als zoete lekkernijen.”

Online bestellen

Om onze klanten nog meer tegemoet te komen, kunnen zij bij de snackbar en lunchroom vooraf online via een inlogcode hun bestelling plaatsen. Dat kan op onze nieuwe website www.gewoonenlekker.nl.

“De bestelling wordt automatisch doorgegeven aan de snackkeuken en onze collega’s zorgen ervoor dat het klaarstaat of op tijd wordt bezorgd. Het grote voordeel hiervan is dat bestelfouten zo goed als verleden tijd zijn, omdat de klanten zelf hun bestelling invoeren. Particulieren kunnen via de website bestellen en vooraf betalen door middel van Ideal. Verder komen we als Gewoon & Lekker met leuke aanbiedingen waaronder een snack van de dag, menu van de dag en salade van de dag.”

Gewoon & Lekker
Harselaarseweg 59, Barneveld
[email protected]
www.gewoonenlekker.nl