Blink verwelkomt klanten in nieuwe winkel

Wie op zoek is naar mooie en eigentijdse baby- en/of kinderkleding hoeft geen wereldreis af te leggen. Blink is sinds 2015 gevestigd aan de Dorpsstraat in Lunteren. Sinds kort hebben eigenaresses Mettina van de Vliert en Wendy van de Heetkamp hun nieuwe winkel geopend, slechts vier deuren verder…

De wereld van kinderkleding is altijd in beweging. “Onze klanten genieten er ook van om hun baby of kind in leuke (merk)kleding te steken.” Bij Blink is het niet nodig om kleding op de gok te kopen om het vervolgens weer terug te sturen. “Wij hebben bewust geen webshop omdat de relatie met onze klanten op nummer 1 staat”, aldus Wendy.

Op de Dorpsstraat 105 hebben we 9,5 jaar met veel plezier onze winkel gerund. De laatste periode merkten we dat we tegen de grenzen van de ruimte aanliepen. We groeiden letterlijk uit ons jasje. Maar gelukkig kwam het pand op nummer 119 op ons pad. De winkeloppervlakte is verdubbeld en daarmee kunnen we alles goed kwijt en is er nog voldoende ruimte over om door te groeien en zo onze klanten te blijven verassen.

Brede doelgroep
Mettina en Wendy richten zich, samen met het team Anne, Dorinde en Gerlinda op een brede doelgroep. Wendy: “Van kleine mensjes die net maat 44 passen tot aan de allergrootste tiener die maat 188 draagt.” Bij Blink zijn veel verschillende merken verkrijgbaar waaronder Name It, Cars, Like Flo en Looxs maar ook de wat duurdere merken zoals Ballin Amsterdam en Antony Morato.

Feestelijke opening

Op 18 juni is de nieuwe winkel geopend voor familie en vrienden, terwijl op 19 juni de deuren open gingen voor bestaande en nieuwe klanten. “We kijken terug op een fantastische opening en feestweek. Kinderen genoten op het springkussen, er was een hapje en een drankje en de eerste 200 betalende klanten ontvingen een goodybag. De hartverwarmende reacties hebben ons erg goed gedaan en we genieten dagelijks van de nieuwe ruimte.”

Groter assortiment

De dames willen met de nieuwe winkel een grotere regiofunctie vervullen en hun assortiment is uitgebreid met onder andere meer sieraden en kraamcadeaus, maar ook slippers, zwemkleding en positiemode. “We luisteren hierin ook echt naar de wensen van onze klanten.” In het nieuwe seizoen zijn ook de merken Gymp, Mayoral en Retour bij Blink in de collectie.

Nieuwe winkel, dezelfde mensen

Persoonlijke aandacht en gezelligheid is voor beide dames heel belangrijk. “En dat blijft ook in onze nieuwe winkel onveranderd. Het directe advies wat je desgevraagd kunt geven, vinden wij en onze klanten van grote waarde,” besluit Mettina.

Blink
Dorpsstraat 119, Lunteren
Tel. 0318 302075
[email protected]
www.blinkmodevoorkids.nl