Stichting Make Memories maakt het mogelijk

Stichting Make Memories is een stichting die zich inzet om mensen die ernstig ziek zijn een herinnering te geven want vooral in deze kwetsbare periode is een herinnering zo kostbaar, dit doen zij door een geweldige dag voor deze mensen te organiseren dit mag iets zijn wat de desbetreffende persoon graag zou willen doen samen met zijn gezin of familie, de stichting gaat dit organiseren maar de dag zelf is echt voor de mensen in kwestie.

Daarnaast is de stichting alleen actief in de regio o.a. in de plaatsen; Barneveld, Voorthuizen, Stroe, Kootwijkerbroek, Putten, Garderen, Harskamp, Otterlo en Lunteren.

De gezichten achter deze stichting zijn Melissa Hendriksen en Wendy Reemst uit Stroe, voor Melissa is dit een lang gekoesterde wens om deze stichting op te richten zoals zij zegt : het is een gevoel in je hart en wat energie geeft om te mogen en kunnen doen. Afgelopen jaar zijn ze dan ook al veel samen op pad geweest om de mensen die in een moeilijke periode zitten een opkikkertje te brengen want dat doen ze ook nog 2a3 keer per jaar gaan ze op pad om bloemen, een ontbijt of kerstpakketten weg te brengen dit deden zij ook al voordat de stichting opgericht werd. De stichting werd echt officieel opgericht zodat meer mensen kunnen helpen ze hopen dan ook dat mensen en bedrijven ook enthousiast worden en door een bijdrage of sponsering mee willen helpen zo kunnen er nog meer belevenissen georganiseerd worden en kunnen ze vaker op pad gaan om opkikkertjes te brengen. Wendy zegt: toen wij dit voor het eerst deden aan het begin van de corona crisis kwamen wij erachter dat mensen echt oprecht ontroerd raken van een geschenk het is alleen al het gevoel dat er even bij ze stil gestaan word en ze er niet alleen voor staan.

AANMELDEN

Kent u iemand die een belevenis of te wel een mooie herinnering verdient? Dan kunt u die persoon opgeven via [email protected] vertel hierin het verhaal en wat hij of zij heel graag zou willen doen.

SPONSOREN

Zonder sponsoren kan de stichting niets doen, daarom hebben zij uw hulp nodig.
alle hulp is welkom, bekijk de website voor de mogelijkheden of neem contact op!

Stichting Make Memories
E. [email protected]
T. 06-15339639
W. www.stichtingmakememories.nl