Met tuinberegening van Waterwel uit Barneveld gegarandeerd een gezond gazon en tuin

Bij Waterwel in Barneveld weten ze alles van water. Of het nu gaat om zwembaden, zwemvijvers, vijvers, jacuzzi´s, beregeningssystemen en watersystemen. Wat water betreft zijn er weinig geheimen voor het inmiddels dertig mensen tellende professionele team van Waterwel.

Graag stelt de directie, Bernard van Sligtenhorst en Bart Donselaar het team van Waterwel aan je voor en is er speciale aandacht voor beregeningssystemen, die je tuin automatisch groen houden. Zo hoef je zelf niet met een gieter of tuinslang in de weer en regelt de computer wanneer er water gegeven moet worden en hoelang. Hoe makkelijk is dat! Het mag op dit ogenblik een beetje vreemd lijken met de enorme hoeveelheid water die er in oktober en november is gevallen, toch is het raadzaam om in deze tijd te kijken of je tuin er in elk jaargetijde optimaal bij ligt. Met de steeds toenemende periodes van droogte de afgelopen jaren wil je dat je tuin er altijd groen er verzorgd uitziet.

Waterwel realiseert al jarenlang beregenings-systemen voor gazons, borders en hagen in tuinen en parken van uiteenlopende omvang. “Je moet daarbij denken aan de grotere tuinen, daarvoor is een automatisch beregeningssysteem uitermate geschikt”, legt Bernard uit “Onze tuinberegeningssystemen zijn er voor particulieren en hoveniers die op zoek zijn naar een innovatief en professioneel systeem. Op basis van het formaat en hoe de tuin is ingericht kunnen we een optimale tuinberegening voor klanten realiseren. Dat wil zeggen het complete beregeningsplaatje. Zo verzorgen we de tekeningen, de berekeningen, het grondwerk, de watervoorziening en het onderhoud. Daarbij is de installatie van een slimme beregeningscomputer de standaard. Die zorgt ervoor dat de beregening automatisch aan- en uitgaat en zorgt voor een gelijkblijvende hoeveelheid vocht.”

“Als specialisten weten we als team precies hoe we een gelijkmatige tuinberegening kunnen realiseren”, legt Bernard uit. “Onze beregeningssystemen zorgen ervoor dat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over een goede vochtbalans in je tuin of park. Het zorgt dat je ook in droge periodes kunt genieten van een groene en springlevende tuin. Daarbij komen we voorafgaand aan de najaarsmaanden bij de mensen langs om het systeem uit te schakelen en leeg te blazen zodat de vorst er geen vat op heeft. In het voorjaar regelen we de boel vervolgens weer in.”

Professioneel team

Bart is trots op zijn team bestaande uit zeer gemotiveerde jonge krachten, die het een uitdaging vinden om in prachtige tuinen en parken te werken. “Ze komen met hun bedrijfsbussen op de prachtigste plekken door heel Nederland en werken met de beste apparatuur. Ook in onze showroom kun je zien dat we passie voor water hebben. Daarbij hoort natuurlijk ook een servicegerichte instelling. Daarom hebben we een speciale servicelijn waar klanten altijd terecht kunnen met hun vragen of eventuele storingsmelding. Met een belletje of appje zijn we binnen de kortste tijd bij de melder”, verzekert Bart.

Door de gedegen technische kennis en de passie voor water levert ons team voor elke opdrachtgever een topprestatie. Voor minder gaan we niet”, geeft Bernard aan. Toe aan een nieuwe beregeningsinstallatie? Onze adviseur Willem komt graag langs om uw tuin te bekijken en een passende offerte te maken.

Waterwel
Anthonie Fokkerstraat 41, Barneveld.
Tel. 033 – 2778570
[email protected]
www.waterwel.nl