Alles voor je tuin bij: Jur Soetendaal VOF tuin & park

Het groeiseizoen duurt in Nederland steeds langer met warmere temperaturen in het najaar. Dit jaar wisselen zonnige perioden en buien elkaar af zodat het een groeizaam jaar voor de planten en bloemen in de tuin is. Het betekend dat mensen steeds langer buiten in de tuin genieten. Dat vraagt natuurlijk ook het nodige onderhoud.

Het is dan prettig dat je daarvoor het juiste gereedschap en machines ter beschikking hebt. Bij Jur Soetendaal VOF tuin & park in Lunteren vind je het perfecte materiaal om je tuin mooi in te richten en in optimale conditie te houden. Wanneer je in de tuin aan de slag gaat wil je daarvoor het juiste materiaal en machines bij de hand hebben. Hoewel je natuurlijk bij de buren kunt lenen, is dit nooit optimaal. Misschien heb je zelf wel eens een stuk gereedschap uitgeleend en niet meer teruggekregen. Ga dus optimaal voorbereid tuinieren, waarbij de nieuwste machines je het heel gemakkelijk kunnen maken, zodat er meer tijd overblijft om zelf te ontspannen in je eigen tuin. Want de tijd dat je met een handmaaier het gazon op lengte bracht is echt verleden tijd. Daarvoor zijn accu gazonmaaiers een uitkomst. “Je ziet dat onze klanten steeds meer overstappen naar de accu gazonmaaier. Geen klachten van de buren door het lawaai van de benzinemotor en het is ook nog eens duurzaam. Wil je het helemaal makkelijk maken dan mag de maairobot niet in je tuin ontbreken. Zo blijft je gazon altijd in perfecte conditie”, laat medewerker Elbert van de Brink weten die bij Jur Soetendaal verantwoordelijk is voor de verkoop.

Goede apparatuur

Zowel voor de particulier als de professional is het belangrijk om met goede apparatuur te werken. Bij Jur Soetendaal VOF tuin & park is op het gebied van de meest uiteenlopende kwaliteitsapparatuur eigenlijk ‘geen nee te koop’.Elbert van de Brink: “Dat wil zeggen dat je voor al de bos-, tuin- parkmachines, maar ook voor je (accu) gereedschap bij ons aan het goede adres bent. Van gazonmaaiers en robotmaaiers van Stihl tot bladblazers, van boormachine tot heggenschaar, van schroevendraaier tot hogedrukspuit, kortom alle producten om je tuin perfect te onderhouden.

Topmerken

In de tuin & parkwinkel vind je onder andere gereedschap van het merk Milwaukee. Dit is een toonaangevend Amerikaanse gereedschapsmerk dat bekend staat om zijn innovatieve technologieën en hoogwaardige producten. “En ben je op zoek naar een goede hogedruk reiniger dan raden wij Kränzle aan.” Dit is een professionele hogedrukreiniger voor koud water, die ideaal is om grote oppervlakken grondig te reinigen. Bovendien is een koud water hogedrukreiniger veel sneller en effectiever dan traditionele schoonmaakmethoden zoals schrobben, vegen of afspuiten met een tuinslang. “En of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, wij hebben het gereedschap om elke klus te klaren”, aldus Elbert van de Brink.

Jur Soetendaal VOF tuin & park
Vitterweg 7 – 6741 JN Lunteren
Tel. 06-10045125
[email protected]
www.jursoetendaal.nl/tuin-en-park