Boorbedrijf Thomassen lanceert vernieuwde webshop Thomaboor.nl

Van stratenmaker tot isolatiespecialist en van tegelbewerker tot installateur. Vakspecialisten vanuit heel Nederland én België halen hun hart op in de vernieuwde webshop van Boorbedrijf Thomassen uit Barneveld. Op Thomaboor.nl vinden ze niet alleen premium diamantboren, maar ook de nieuwe lijn basic diamantboren van Thomassen, machines en bijbehorende accessoires. Alles direct uit voorraad leverbaar en nog de volgende werkdag in huis, zodat je meteen aan de slag kunt.

Boormachines, diamantboren, SDS-boren, druktonnen, zaagmachines, zaagbladen, slangen, haspels, stekkerdozen, verleng- en verloopstukken, bevestigingsmateriaal en komschijven. Het assortiment van Thomaboor.nl liegt er niet om. En dat is ook meteen een van de kwaliteiten, waarmee het Barneveldse bedrijf zich onderscheidt. Ze weten als geen ander wat de mensen op de werkvloer nodig hebben. Thomassen Boor- en Zaagbedrijf is een familiebedrijf met ruim 25 jaar boorervaring.

Het betonboorbedrijf verricht specialistische boor- en zaagwerkzaamheden en produceert diamantboren op ambachtelijke wijze. “Dankzij die ervaring en specialistische vakkennis weten we precies aan welke eisen het gereedschap moet voldoen”, vertelt eigenaar Wout Thomassen.

IJzersterk
In december lanceert Thomassen de vernieuwde webshop met een zeer uitgebreid assortiment van hoogwaardige materialen. “Stuk voor stuk gereedschap waarmee onze eigen collega’s het liefste werken op de bouw”, aldus Rutger Bronkhorst, verantwoordelijk voor de webshop bij Boorbedrijf Thomassen. “Waaronder onze eigen premium lijn diamantboren, die we met de hand in eigen huis fabriceren.”

“Dit zijn hoogwaardige, handgemaakte diamantboren in verschillende maten met ingelaste hoeken ter versteviging van de verbinding tussen segment en boorpijp”, vult Wout aan. “Het unieke aan deze diamantboor is de hoekverbinding, die we lassen tussen het segment en de boorpijp. Door deze driehoekverbinding heeft het segment drie keer binding met de boorpijp in plaats van één keer. Dat maakt de Thomaboor Premium ijzersterk.”

Nieuwe basic diamantboor
Naast deze premium lijn brengt Thomassen nu ook een basic diamantboorlijn op de markt tegen concurrerende prijzen. De basic boren zijn straks ook te vinden in de nieuwe webshop, vertelt Rutger. “Deze laser gelaste boren zijn eveneens van hoogwaardige kwaliteit, maar hebben geen ingelaste hoek. Dit betekent voor ons minder handwerk in de productie, waardoor we deze boren voor een scherpe prijs kunnen aanbieden en onze klanten een alternatief kunnen geven naast de premiumvariant.”

Uitgebreid assortiment
Van beton tot asfalt en van keramiek tot steen. Door welk materiaal je ook wilt boren of zagen, op Thomaboor.nl vind je de juiste tool. “Klanten kunnen het assortiment vooraf bekijken en online bestellen. Alles is op voorraad en dus snel leverbaar. Vandaag besteld, is morgen in huis. Bestellingen worden netjes verpakt en snel opgestuurd, maar even langsrijden ’s ochtends voor de klus is ook mogelijk”, vertelt Wout. “Er is altijd een vakkundige monteur aanwezig, die adviseert bij de aankoop van nieuwe producten.”

Thomassen heeft de vernieuwde webshop behalve toegankelijker en meer up-to-date vooral een stuk uitgebreider gemaakt, zodat iedere vakspecialist aan zijn trekken komt voor een totaalpakket. “Zo bieden we een groter assortiment aan voor tegelbewerking met tegelboren en handige sets met diverse gangbare maten.” De isolatiebranche kan ook goed terecht bij Thomaboor.nl, zegt Rutger, dankzij onder meer drie types isolatieboren. “Het gebruik van deze boor is perfect voor het plaatsen beluchtingskoker van de kruipruimte.”

Voor de aircospecialist is de droogboormachine een hardloper. Zeker gezien ze vaak in een nette situatie aan de slag gaan, geeft Rutger aan. “Met deze boor (met micro-klopfunctie) is geen water nodig en kun je droog door het beton boren. Een groot voordeel is dat je er stofarm mee kunt werken.”

Goed advies
Door de grote hoeveelheid opties kan het zijn dat je twijfelt welk gereedschap het beste past bij jouw klus. Dankzij de ruime praktijkervaring heeft Thomassen alle kennis in huis om een goed advies te geven. “En daar hechten we veel waarde aan”, stelt Wout. “We vinden het belangrijk dat de klant een goed product koopt. Een product dat aan zijn verwachting voldoet en dat werkt zoals het moet als hij op de klus aankomt.” Gaat er onverhoopt een machine kapot of is er onderhoud nodig? “Onze monteurs staan paraat in onze eigen werkplaats voor de reparatie. Spoedig staat het weer voor je klaar.”

Die nuchtere Veluwse aanpak werkt en dat blijkt. Vanuit alle hoeken van Nederland tot in België weten ze de Barneveldse borenspecialist te vinden. “Regelmatig worden we gebeld voor advies vanuit de webshop over welk product ze het beste kunnen gebruiken voor een specifieke klus. Vijf dagen per week zijn we bereikbaar en als ze bellen, krijgen ze meteen iemand aan de telefoon die goed/passend advies kan geven. Dat in combinatie met een goed totaalpakket voor het product dat ze nodig hebben, maakt dat ze altijd weer geslaagd naar huis gaan.”

Thomaboor.nl
Hanzeweg 43, Barneveld
t. 0342-784270
e. [email protected]
w. www.thomaboor.nl