Bij Bloemendal draait het om Grond- en Straatwerk

Ga je een huis bouwen of verbouwen dan is de fundering van groot belang voor het bouwwerk wat er op komt te staan. Zo is het bij het aanleggen van een nieuwe tuin, nieuwe riolering of nieuwe oprit van belang dat het grondwerk goed en professioneel wordt verzorgd. Bij Bloemendal Grond- en Straatwerk is dit de basis waarop verder gewerkt kan worden en iets moois kan worden gecreëerd. “Grondwerk is het belangrijkste van alles, dat moet je goed verzorgen”, laat eigenaar Marco Bloemendal uit Kootwijkerbroek weten.

Daarbij is persoonlijk contact essentieel voor Marco Bloemendal. Marco: “Voordat ons team de opdracht aanneemt ga ik altijd de situatie ter plaatse bekijken. Het is voor beide partijen altijd prettig om te weten met wie ze te maken hebben.”

Sloopwerk
Voordat met de aanleg en het grondwerk van een perceel begonnen kan worden, wordt de situatie eerst in kaart gebracht. Daarbij wordt nauwkeurig in de gaten gehouden waar alle kabels en leidingen liggen. Wordt er machinaal gegraven dan wordt er altijd een Klic-melding gedaan. Dit is wettelijk verplicht en geldt zowel voor bedrijven als particulieren. Ook sloopwerk en afvoer van materialen / grondstoffen zitten in het pakket van diensten van Bloemendal Grond- en Straatwerk. “Daarvoor beschikken we over een compact containersysteem, dat weinig ruimte in beslag neemt en dus ook niet in de weg staat. Hiermee voeren we nieuw materiaal aan en afval op een snelle manier af, zonder dat omwonenden er last van hebben.”

Grondwerk
De schop gaat niet zomaar de grond in met het aanleggen van een nieuwe bestrating voor een oprit, daarvoor moet je eerst zorgen voor een goede ondergrond. Dat vraagt om goed grondwerk wat bestaat uit het verwijderen van de oude bestrating, het uitgraven en het aanbrengen van een nieuwe goede ondergrond. De ondergrond kan per bestrating anders zijn. “Daarom komen eerst kijken om een advies op maat te geven”, legt Marco Bloemendal de gang van zaken uit.

Straatwerk
Straatwerk geeft je woning of bedrijfspand een mooier of professioneler aanzicht. Marco: “Wij beschikken over de juiste mensen en de juiste machines om een strak straatwerk te leveren die het aanzicht verandert.” Voor bedrijven is het pand vaak een visitekaartje voor hun bedrijvigheid. Een perfect aangekleed terrein geeft een goede eerste indruk van je kantoor, winkel of instelling.

“We werken voor een brede groep opdrachtgevers zoals particuliere woningeigenaren, overheden, instellingen en bedrijven. Voor grotere projecten is het tegenwoordig mogelijk om het straatwerk machinaal te leggen. Daarvoor beschikken wij over het juiste machinepark en speciaal materieel.”

Complete aankleding
“Bij de inrichting van een perceel kunnen we de opdrachtgever compleet ontzorgen. Zo zetten we ook schuttingen en maken veranda’s, planten bomen en struiken, leggen we verlichting en beregening aan. Zo heeft de klant één aanspreekpunt en verzorgen we een totaalpakket.” Daarbij kan ook gedacht worden aan het aanbrengen van keerwanden om hoogteverschillen op te vangen. “En ben je van plan om een waterpartij in je tuin aan te leggen dan kunnen we dat ook verzorgen. Kortom we zijn van alle markten thuis”, aldus de ondernemer uit Kootwijkerbroek.

Voor meer informatie kijk op
www.bloemendalgrondenstraatwerk.nl of kijk eens op de Facebook pagina Bloemendal Grond en straatwerk voor mooie afgeronde projecten.

Marco Bloemendal
Bloemendal Grond en Straatwerk
Esvelderweg 2b, Kootwijkerbroek
t. 06 – 1380 9768
e. [email protected]
w. www.bloemendalgrondenstraatwerk.nl