Kooloos Slaapspecialist laat klanten goed en gezond slapen

Met 26 jaar ervaring mag Kooloos zich terecht slaapspecialist noemen. Het Voorthuizense familiebedrijf heeft onlangs de showroom fors uitgebreid. Daarbij is een groot deel van de showroom ingericht met uitsluitend bedden van Auping. Vader Adrie, zoon Bas en schoondochter Sabine besloten zich te volledig te focussen op slapen. Sabine: “We zijn gestopt met vloeren en gaan voor onze gezamenlijke passie: slapen!” De gordijnwinkel met raambekleding en advies blijft onder de naam Kooloos Raambekleding op dezelfde locatie bestaan.

Waarom slapen hun interesse heeft en specialiteit is, legt Sabine graag uit. “Veel mensen zijn zich niet bewust welke positieve effecten een goed bed op het lichaam heeft en andersom. Sommige onverklaarbare klachten in rug, schouders of nek zijn relatief eenvoudig op te lossen met een goed matras en het juiste hoofdkussen. Daarom is het van groot belang om iedere klant als persoon te benaderen. Want, iedereen heeft een andere bouw, een andere voorkeurshouding en slaapgewoonte.”

Voelen, testen en advisering
In de grote showroom staan tientallen bedden en boxsprings tentoongesteld van allerlei bekende merken als Auping, Eastborn, Pullman, Avek, Tempur, etc. “Stuk voor stuk mooie, goede en comfortabele slaapsystemen. Toch verkopen wij onze bedden niet online. Wij vinden het belangrijk dat een klant uitgebreid gevoeld en getest heeft. Daarbij stellen we de juiste vragen om boven tafel te krijgen wat de klant nodig heeft. Het budget, lichaamslengte en gewicht, de slaaphouding en de persoonlijke gevoelsvoorkeur komen hierin allemaal aan bod. Gaat het alleen om een matras of is het gehele bed aan vervanging toe?”

Uitgebreid assortiment
Naast een groot assortiment aan bedden kunnen klanten ook hun hart ophalen als het gaat om dekbedden en bedtextiel. “Ook op dat niveau adviseren wij onze klanten graag. Een dekbed bijvoorbeeld hebben we ook in verschillende varianten waaronder dons, kameelhaar, kasjmier, synthetisch en wol.” Elk seizoen wordt met zorg de collectie bedtextiel, dekbedovertrekken en hoeslakens samengesteld. Van voordelig tot luxe, van katoen tot satijnbinding, van naturel tot kleurrijk, van modern tot klassiek, van jong tot oud. Met een dekbedovertrek van Kooloos slaapspecialist krijgt een slaapkamer in een handomdraai een mooie stijl en gezellige sfeer.

Kracht van Kooloos Slaapspecialist
Kooloos Slaapspecialist heeft klanten uit de wijde regio, maar ook daarbuiten. “Omdat Voorthuizen een geliefde vakantieplaats is, komen we ook regelmatig in het westen van het land. Onze manier van werken is laagdrempelig. Wij gaan voor een persoonlijke benadering. Klanten zijn absoluut geen nummer, maar allemaal even uniek. Ons vertrekpunt is: mensen moeten plezier hebben van hun aankoop. Het gaat om een belangrijk stukje welzijn en welbevinden en dat moet 100% goed zijn. Bij Kooloos Slaapspecialist draait het niet om de verkoop van een of meerdere producten, maar om de beleving van het geheel!”

Kooloos Slaapspecialist
Roelenengweg 24, Voorthuizen
Tel. 0342 – 473 662
e. [email protected]
w. www.kooloos.nl