Nieuw pand Choco & Zo werkt als magneet

Op zaterdag 5 februari gonsde het door Barneveld Centrum: ‘het nieuwe pand van Choco & Zo is geopend!’ Daarmee ging een droom van eigenaren Marc en Christa Lagerwerf in vervulling. Na bijna 14 jaar gevestigd te zijn geweest aan de voet van de Jan van Schaffelaartoren is Choco & Zo in het geweldig mooie pand aan het Raadhuisplein 42 te vinden. “En we zien nu al dat het nieuwe pand als een magneet werkt…”

Hoewel Marc en Christa al een groot assortiment aan koffie, thee en chocola hadden is dat nu nog groter geworden. Christa: “We zijn inderdaad flink uitgebreid. We hebben circa 16 soorten koffie en 75 soorten losse thee. Inmiddels kan je bij ons ook ontbijten en een bescheiden lunch nuttigen. Dat laatste houdt in: twee soorten soep, twee soorten brood en een drankje naar keuze. Alles uiteraard huisgemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Qua zitplaatsen zijn we overigens verdubbeld. Dat betekent dat we nog meer klanten tegelijkertijd kunnen voorzien van lekkernijen.”

Patisserie

Het was altijd al een grote wens van het ondernemersechtpaar; een patisserie en het is ervan gekomen… “Dagelijks hebben klanten de keuze uit minimaal acht verschillende soorten luxe gebak die we in het weekend in taartvorm aanbieden. En dat is uniek in Barneveld. Gebak is heerlijk, maar dit gaat net iets verder. Gebak uit onze patisserie is geen massaproductie, maar is luxer, verfijnder en zorgt voor een bijzondere smaakbeleving.”

Een echte speciaalzaak

Marc en Christa hebben niet alleen aandacht voor de kwaliteit van hun producten, maar zeer zeker ook voor de klant. Marc: “De klant is leidend. Daarom vinden we het ook heel belangrijk om het verhaal te vertellen. Of het nu gaat om thee, koffie, chocola of de ingrediënten van een gebakje uit onze patisserie; we vertellen indien gewenst alles. Zo leren de klanten ons kennen en andersom. Dat maakt Choco & Zo echt een speciaalzaak.”

Persoonlijke cadeautjes

Een cadeautje van Choco & Zo is leuk om te geven en lekker om te krijgen. Een cadeautje kan ook nog eens worden gepersonaliseerd. “Zo hebben we bijvoorbeeld schoolbordjes van chocola waar we vaak ter plekke een leuke tekst op kunnen schrijven. Zo geeft een klant altijd iets persoonlijks weg”, vertelt Christa

Voor iedereen een werkplek

Marc en Christa hebben niet alleen een duidelijke visie op ondernemen, maar ook op de mogelijkheden die verstandelijke of lichamelijk beperkte mensen hebben. “Mensen kunnen rechtstreeks bij ons terecht en kopen zorg in. We stellen dan een zorgcontract op en vervolgens kan iemand begeleidt bij ons werken. Ieder op zijn of haar niveau. Wij zijn ervan overtuigt dat ieder mens binnen zijn eigen kunnen mee kan draaien in de maatschappij. Daarom is er bij Choco & Zo voor iedereen plek. Mensen verdienen het om op waarde geschat te worden. Juist door dat te doen, zie je dat eenieder wil én kan werken.”

Choco & Zo
Raadhuisplein 42, Barneveld
t. 0342 – 400 026
e. [email protected]
w. www.choco-en-zo.nl