Specialist in zonwering en buitenleven: Van den Brink Zonwering

Als we luisteren naar klimaatdeskundigen worden onze zomers warmer. Dat heeft voor- en nadelen. Je wilt immers wel genieten van de zon, maar het is fijn als het binnenshuis heerlijk koel blijft. Denk eens aan zonwering zoals rolluiken en houdt insecten buiten door horren te laten plaatsen. Het is nu het moment om hier actie op te nemen. Bij Van den Brink Zonwering staan ze voor je klaar.

Rudy van den Brink van het gelijknamige zonweringsbedrijf werkte al heel wat jaren in de zonweringbranche. Hij houdt ervan om klanten blij en tevreden te maken en is graag buiten bezig. Hij besloot ruim zeven jaar geleden om een eigen zonweringbedrijf te beginnen. ‘’Van verkoop tot montage, iedere klant heeft van begin tot eind met mij te maken.”

Mobiele showroom
Bij Van den Brink Zonwering kunnen klanten uit de wijde regio terecht voor buitenzonwering, pergolazonwering, vaste of schuifbare overkappingen, rolluiken en horren. Rudy hanteert daarbij het simpele principe: afspraak is afspraak. “Ik heb een rijdende showroom. In mijn bus heb ik heel veel stalen en demo-producten liggen. Bij klanten thuis kan ik ter plekke goed adviseren en vaak ook direct een offerte maken.” Van den Brink Zonwering levert tegenwoordig ook rolluiken en screens op solar. “Dat is enorm handig als er in huis geen stroom voorhanden is. Snoeren zijn verleden tijd en alles werkt op afstandsbediening.”

Snelle levering
Van den Brink houdt van aanpakken: “We werken met korte levertijden, waardoor klanten snel geholpen zijn en met kwaliteitsproducten met zeven jaar garantie. Dat geldt ook voor de service. Bij een storing proberen we deze zo snel mogelijk verhelpen, soms al de volgende dag.”

Nieuwe monteur
Om nog meer nieuwe klanten van dienst te zijn zoekt Van den Brink Zonwering een nieuwe monteur. “Houd jij van buiten werken en heb je geen hoogtevrees? Bel of app dan naar: 06-38191541.”

Van den Brink Zonwering
Valkseweg 176, Barneveld
t. 06 – 38 19 15 41
e. [email protected]
w. www.vandenbrinkzonwering.nl