‘The Carcleaner’ krijgt bijna een 10 van haar klanten!

Ruim 9 maanden zijn ze onderweg en het bedrijf en haar klantenbestand groeien gestaag. “Er wordt over ons gepraat en dan wel in positieve zin.”

Even poetsen?

Een auto wassen en als hij ‘dof’ begint te worden een keer goed poetsen, lijkt zo gemakkelijk. Wanneer je snel tevreden bent
en duurzaamheid niet zo hoog op je lijstje
hebt staan, is dat ook wel enigszins waar,
maar voor het vakwerk moet je echt bij een gepassioneerd en ervaren poetsbedrijf zijn. Dan pas heb je minimaal een jaar lang een prachtige, diep glanzende en supergladde auto voor de deur staan. “Bij ons komen zelfs auto’s die kortgeleden elders gepoetst zijn en vaak nog voor teveel geld ook”, zegt Jan Willem (rechts op de foto). “Nadat Jaap (links op de foto) hem opnieuw behandeld heeft, is de trotse eigenaar weer helemaal tevreden.”

Goed gereedschap

“We gaan alleen maar voor showroomstaat”, aldus Jan Willem. “Tot onder de motorkap, onder het reservewiel en alle randjes en vakjes van het interieur . . . alles moet weer echt schoon en fris zijn. Daarvoor hebben we een kast vol met poets- en reinigingsmiddelen, diverse apparaten en vanuit de jarenlange ervaring van Jaap, diverse handige hulpstukken beschikbaar.” Maar het belangrijkste stuk gereedschap blijken toch de handen van een ervaren vakman te zijn.

Met een gerust hart

Vol vertrouwen kun je je auto, van kek karretje tot een exclusieve oldtimer, sportwagen of

Bentley bij The Carcleaner achterlaten. Het enige wat ze ermee doen, is hem in prachtige staat weer aan je teruggeven.

Meer weten?

Kijk op de website voor meer informatie of ga langs voor een vrijblijvende beoordeling van je auto. Je krijgt dan een vaste prijs te horen waar later niet op teruggekomen wordt. Zo hoort het!