Bij ‘The Carcleaner’ is jouw auto in vertrouwde handen!

Direct na de aanschaf is je auto mooi, glad en glanzend. Vaak zwakt dat echter snel af. Zonde! Je auto is een kostbaar bezit en daar wil je toch altijd van blijven genieten? Schoonhouden lukt vaak wel, maar echt schoon, glad en glanzend houden, is toch een vak apart.

Passie en ervaring
Wij, Jaap (L) en Jan Willem (R), zijn altijd al gepassioneerd met auto’s in de weer. Wij vinden dat je daar zuinig mee om moet gaan. Voorál als die van een ander is. Alle auto’s, goedkoop of duur, oud of nieuw, langzaam of supersnel, gebruiksvoorwerp of verzamelobject, zijn bij ons in vertrouwde handen. Als je ons eenmaal kent, zal je ervaring zijn dat je je kostbare bezit met een gerust hart bij ons achter kunt laten.
In een fijne ruimte hebben we een wasplaats, diverse soorten machines, gereedschappen en poets- en reinigingsmiddelen zoals je het thuis gewoonweg niet hebt. Door de jarenlange kennis en ervaring van Jaap ga je bij ons ontdekken wat vakwerk is.

Duurzaam
Lak is een beschermlaag voor de carrosserie, maar deze heeft zelf ook onderhoud nodig. Verontreinigingen vanuit het milieu werken in op de lak en door wassen en het gebruik van een auto, krijg je een mat oppervlak en een waas van microkrasjes in de lak. Op een gegeven moment krijg je dit niet meer mooi. Ook niet met een simpele poetsbeurt. Wij doen meer dan ‘wassen, vluchtig poetsen en een vette, glimmende laag aanbrengen’ zoals dat zo vaak gebeurt. Zo’n auto is voor korte tijd best mooi, maar is binnen enkele maanden weer terug bij af. Wij gaan voor een lange levensduur van minimaal een jaar en dat hoeft niet eens veel meer te kosten. Nadat de lak echt ontdaan is van alle vuiligheid en het oppervlak weer goed gepolijst is, brengen we een duurzame coating aan. Het oppervlak is dan superglad waardoor vuil er slecht aan hecht, hetgeen het wassen heel veel gemakkelijker maakt. Als je die coating jaarlijks bijhoudt, blijft de lak eronder tot in lengte van jaren beschermd. Het is veel waard als je auto er prachtig uitziet en gemakkelijk schoon te houden is, maar je verdient het ook voor een groot deel terug bij verkoop of inruil. Een slordige auto is minder waard en dat kost alsnog veel geld, terwijl je er zelf niets aan hebt gehad.

En de rest van de auto?
Een vervuild interieur (leder, stof, tapijt en alle kunststofdelen) is meestal weer helemaal schoon en fris te krijgen. De meeste ‘luchtjes’ kunnen we laten verdwijnen. Daarnaast repareren we kleine lakschades, parkeerdeukjes, kleine beschadigingen in het interieur, we maken doffe koplampen weer helder en kunnen ruiten en wielen voorzien van een speciale coating. Wat we zelf niet doen, besteden we uit bij andere specialisten. We leveren het complete plaatje en kunnen je geheel ontzorgen.

Wil je meer weten?
Kom eens vrijblijvend langs of kijk voor meer informatie op onze website.

Stationsweg 167A
3771 VG Barneveld
T: 06 – 1379 6288
W: www.the-carcleaner.nl