BIOBNBBARNEVELD, een nieuwe B&B in Barneveld.

Barneveld is een B&B rijker: BIOBNBBARNEVELD! Al geruime tijd liep Monique Groeneveld met het idee rond om naast haar Beautysalon Klavertje Vier ook een Bed&Breakfast te beginnen. Haar wens werd werkelijkheid.

Aangezien ik zelf het meest geniet van biologische producten en ik daarnaast met veel passie mijn Beautysalon Klavertje Vier run met het biologische merk Dr.Hauschka, wilde ik graag een zo natuurlijk mogelijke bed&breakfast met de mogelijkheid tot een biologisch ontbijt voor de gasten. En dus gingen we aan de klus! De B&B is gerealiseerd in een gebouw los van het woonhuis en is gelegen aan de binnentuin. Er kan gebruik gemaakt worden van een eigen gedeelte van de tuin, welke is afgeschermd, zodat een ieder kan genieten van zijn of haar privacy. Prive sauna of jacuzzi of een behandeling boeken bij Beautysalon Klavertje Vier behoren ook tot de mogelijkheden. Wat we vooral belangrijk vinden, is dat er wordt geluisterd naar de persoonlijke wensen van onze gasten.

Voor het inrichten van de Bed&BioBreakfastBarneveld is gebruik gemaakt van natuurlijke en hergebruikte materialen. Daarnaast wordt het gehele verbruik van de B&B, sauna, jacuzzi en Beautysalon verkregen door zonne-energie!

De B&B is van veel gemakken voorzien:
Zo kunnen de gasten parkeren op eigen terrein en hebben ze een eigen entree via de afsluitbare tuindeur. Ook aan rolstoelgebruikers is gedacht, alles is gelijkvloers bij ons. De gasten hebben vrij gebruik van het afgeschermde deel van de binnentuin met twee overdekte zitjes. Wij serveren een biologisch ontbijt naar ieders eigen wens, maar wil men liever zelf voor het ontbijt zorgen, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. De praktijk wijst uit dat de helft van de gasten graag gebruik maakt van een eigen meegenomen ontbijt. Dit geldt het meest voor de zakenmensen die in alle vroegte alweer in een bedrijf in Barneveld aanwezig willen zijn. Voor hen is er een kleine koelkast aanwezig.

Wilt u uw meegebrachte fietsen stallen of heeft u elektrische fietsen, dan kunt u die bij ons overdekt stallen en opladen, wel zelf de oplader meenemen! Er is een airco/verwarming aanwezig, zodat u zowel in de zomer als ook in de winter uw eigen kamer temperatuur kunt regelen.

Heeft u zin in een lekkere biologische koffie of thee, dan kunt u deze zelf onbeperkt vers zetten. Eind van de dag kunt u heerlijk relaxen onder de stort douche om daarna heerlijk weg te kunnen dromen in het extra grote hemelbed van 2,10 m.

 Kijk voor de actuele prijzen op de site biobnbbarneveld.nl of beautysalonklavertjevier.nl

Graag tot ziens in onze B&B!