Agenda Barneveld Centrum

De zonnestralen schijnen steeds vaker op de winkelstraten, alle terrassen zitten vol en zomercollecties vullen de etalages. Het voorjaar is nu echt begonnen in Barneveld Centrum. En dat betekent een bomvolle agenda met wekelijks de leukste activiteiten. Zet onderstaande dagen alvast in de agenda, want die wil je niet missen!

Mode Vierdaagse 10 t/m 13 april

Vorig jaar stond Barneveld voor het eerst dagenlang in het teken van mode. De Mode Vierdaagse was zo’n succes dat een vervolg niet uit mag blijven. Ook in 2019 draait de week weer om mode, mode en nog eens mode. In de breedste zin van het woord. Kledingwinkels showen de nieuwste fashion, maar ook de chocolatier laat ons de trends op foodgebied proeven.

Tijdens de Mode Vierdaagse zijn er tal van acties in de winkels, maak je kans op mooie prijzen en is er entertainment in het centrum. Genoeg te ontdekken dus!

Barneveld viert Pasen 20 april

Als kippendorp hoort een ei er in Barneveld natuurlijk bij. Zeker met Pasen. De zaterdag van het Paasweekend komt de Paashazenparade naar ons dorp toe. Onder begeleiding van de Paashaas trekt een kwakende stoet echte ganzen door het centrum. Een spektakel dat je niet mag missen! Ook kunnen de kleintjes weer zoeken naar gouden eieren. Vinden zij er een, dan krijgen ze een cadeautje van de deelnemende winkelier.

Koningsdag 2019 27 april

Lang leve de koning! Op zaterdag 27 april viert Nederland Koningsdag. Ook het Barneveldse centrum kleurt die dag oranje, rood, wit en blauw. Traditiegetrouw start de dag al vroeg in de morgen. Wil je de beste deals scoren? Zorg dat je als eerste op de kleedjesmarkt bent. De rest van Koningsdag staat in het teken van veel gezelligheid. Voor jong en oud. Geniet met de hele familie van alle activiteiten in en rondom het centrum. Shop met speciale Koningsdagkorting bij de ondernemers. En plof daarna neer op het terras voor een drankje. Veel horeca zorgt voor live muziek, dus dat blijft tot in de late uurtjes één groot feest!