Tegels ‘all over the place’

Tegels vind je traditioneel vooral in badkamers en soms een beetje in keukens. Maar op dit moment zien we als een van de grootste trends, dat de creatieve mogelijkheden om tegels in je huis toe te passen ongelimiteerd zijn.

Tegels rondom je haard, als lambrisering of als chique hoge plint. Tegels op de salontafel in je woonkamer, of als ombouw voor je keukeneiland. Tegels zijn spannend door hun sprankelende glans, hun mooie 3D effect of hun interessante glazuur. Ook een print op de tegel wordt meteen een held in de ruimte.

Een neutrale kleur?

Prima, maar maak dan wel een bijzondere keuze voor een tegel met een spannend reliëf, een mooi glazuur of uitgesproken lijnenspel. Zo geef je de ruimte in je huis wat meer karakter. Durf je juist wel met kleur? Laat die dan vooral spreken en pas de overige kleuren in die ruimte daarop aan.

“In de showroom bij TÉGL vind je dé inspiratie voor jouw tegelproject.”

Speel met formaten

Ga je liever wat meer op safe, kies dan gewoon een tegel in een wit, off white, beige/bruin of grijs/zwart. Maak het speciaal door verschillende formaten met elkaar te mixen in een repeterend patroon, of juist in een ‘random’ combinatie. Je zult zien dat het krachtige lijnenspel met de voegen een speelse uitwerking hebben op de ruimte.

Vind jouw perfecte tegel

De mogelijkheden zijn zo uitgebreid, ga eens kijken in de showroom bij TÉGL. Met een afspraak nemen ze alle tijd voor je om jouw perfecte tegel te vinden!

Marie-Gon is trendwatcher en kleurexpert

TÉGL
Koningsbergenweg 20, Barneveld
Tel. 0342 – 221 900
[email protected]
www.tegl.nl