Verrassend assortiment in showroom van TÉGL

TÉGL – Een jong bedrijf met een rijke geschiedenis in keramiek, opgericht door ervaren specialisten met een passie voor hoogwaardige keramische tegels. In onze unieke showroom in Barneveld staat service en kwaliteit centraal.

Ons assortiment

Bij TÉGL stellen we ons assortiment zelf samen en hebben we direct contact met de fabrieken in Europa. Hierdoor zijn we op de hoogte van alle mogelijkheden en ontvangen we als eerste nieuws over innovaties. In nauwe samenwerking met architecten, aannemers en opdrachtgevers streven we ernaar om maximaal mee te denken. We willen niet beperkt worden in ons aanbod.

Bijzondere showroom

In onze showroom hebben we met zorg en aandacht een smaakvol geheel samengesteld. We tonen onze collecties daarom op woonstijl en kleur. U vindt uiteraard losse tegels, maar ook patronen, verschillende voegsoorten en kleuren. We denken vooral in mogelijkheden en bekijken of een tegel geschikt is voor het idee en de ruimte waarin deze moet worden toegepast. Ons assortiment omvat mozaïektegels van 1×1 cm tot grote platen van 120×280 cm, en alles daartussenin.

De perfecte tegel

Een belangrijke ontwikkeling is dat klanten vaak al weten wat ze willen, mede door beelden van platforms als Pinterest en Instagram. We helpen ze bij de selectie en maken moodboards. We blijven zoeken totdat we vinden wat de klant wil.

Aandacht en service

En, we gaan nog verder. Wij denken aan elk detail. Het gaat niet alleen om het leveren van tegels, maar ook om het perfect realiseren van het idee van onze klanten. We besteden bijvoorbeeld veel aandacht aan de afwerking van de randen van traptreden en zwembaden. We denken mee over het naadloos verbinden van binnen- en buitenruimtes, zodat er één doorlopende tegel ontstaat. Dit creëert een mooi ruimtelijk effect.

Bezoek onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom. De mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat advies vaak gewenst is, met een afspraak nemen we alle tijd voor u om de perfecte tegel te vinden.

TÉGL
Koningsbergenweg 20
Barneveld
Tel. 0342 – 221 900
[email protected] | www.tegl.nl