Giel Zonwering geeft insecten en zon in huis geen kans

Het kan je als inwoner van de regio Barneveld en Voorthuizen niet ontgaan zijn dat de temperatuur en het aantal zonuren jaarlijks flink oplopen. Ook dit jaar worden er al weer temperatuurrecords verbroken. Elk jaar neemt het aantal zonuren toe.

De felle zon kan in huis vervelend zijn. Daarom is het nu de tijd om maatregelen te nemen en je te oriënteren voor een goede zonwering, zodat je er dit voorjaar en deze zomer nog volop plezier van hebt. Bij Giel Zonwering in Voorthuizen ben je voor een kwaliteitszonwering aan het juiste adres.

Ben je toe aan nieuwe zonwering? Neem dan contact op met Giel!

“Door de korte lijnen binnen ons bedrijf kunnen we snel een afspraak inplannen. Giel komt thuis bij de klant, daar bespreken we de wensen en wordt alles ingemeten. Aansluitend krijgt de klant een passende offerte. Is dat akkoord dan kan de gewenste zonwering besteld worden en gaan we binnen een paar weken aan de slag om alles op te hangen”, doet Annerieke de werkwijze uit de doeken. Tijdens dit proces heb je als klant steeds contact met dezelfde mensen.

Voor binnen en buiten

Voor de binnenzonwering heeft Giel een scala aan opties. Waaronder prachtige jaloezieen, tijdloze rolgordijnen, duo rolgordijnen ,moderne plissé gordijnen, verticale lamellen, vouwgordijnen of shutters. Heb je echter vaak last van stekende insecten dan zijn horren dé oplossing.

Het is de perfecte uitkomst voor een zomer vol comfort en frisse lucht. Met verschillende soorten horren kun je genieten van een insectvrij huis.

Waarom kiezen voor inzethorren?

Met de toenemende warme en vaak vochtige dagen, neemt de overlast aan vervelende steekmuggen vaak ook toe. Anneriek van de Steeg: “Wist je dat je met onze inzethorren kunt genieten van frisse lucht zonder last te hebben van vervelende insecten? Onze horren bieden goede bescherming. Ook heeft Giel een uitgebreide collectie buitenzonwering om jouw huis koel en comfortabel te houden tijdens de warme zomerdagen. Van knikarmschermen tot rolluiken en screens.

Een trend waar veel vraag naar is, is de integratie van zonnepanelen in screens of rolluiken. Hierdoor hoef je geen kabels naar binnen te leiden voor stroomvoorziening, wat niet alleen de installatie vereenvoudigt, maar ook milieuvriendelijker is Ook wordt het knikarmscherm steeds vaker gezien als een waardevolle toevoeging aan woningen. Het heeft de fuctie als verlengstuk van je leefruimte. ‘Daarnaast kunnen we ritsscreens van harte aanbevelen,’ legt Annerieke uit. ‘Ze zitten strak voor het raam, waardoor ze een elegante uitstraling bieden aan je huis.’

Zowel voor binnen- als buitenzonwering wordt nu gemakkelijker gemaakt in gebruik. De dagen van de handmatige slinger zijn voorbij, en in plaats daarvan hebben we nu elektrische systemen die kunnen worden bediend met een druk op de knop of zelfs via een app op onze smartphones of tablets.

Tip: Bestel je zonwering op tijd voor de zomerse dagen!

Wie meer informatie over zonwering wil kan dat vinden op www.gielzonwering.nl.
Mail: [email protected]
Tel: 06 – 42 56 11 17