Marco Parket is dé specialist in parketrenovatie

Marco van Diermen is al meer dertig jaar een specialist als het gaat om het renoveren van parket. In de loop der jaren ontstaan er krasjes en verkleuringen, maar dat hoeft geen reden te zijn om een andere vloer aan te schaffen. Marco heeft een passie voor hout en gunt een beschadigde vloer graag een tweede of derde kans.

Een kwalitatief goede parketvloer kan in de loop der jaren wel een keer of drie worden opgeschuurd. Marco komt eerst langs om de vloer te beoordelen. Als hij aangeeft dat jouw parket nog prima opgeknapt kan worden, dan kun je daar op vertrouwen. Hij begint er alleen aan als hij zeker weet dat de vloer er na renovatie weer als nieuw uitziet. Voor Marco geen beloftes die hij niet waar kan maken; hij doet nooit concessies aan zijn vakmanschap.

Het is echt verstandig om een parketrenovatie aan een vakman over te laten. Marco schuurt het hout met een professionele schuurmachine: stofarm en met de grootste precisie. Daarna reinigt hij de vloer en zet die in de lak of hardwax olie. Wist je dat een geoliede vloer tegenwoordig net zo vaak gedweild mag worden als een gelakte vloer? En de olie is in wel zeventig tinten verkrijgbaar. Door voor een andere kleur te kiezen, heb je ineens een heel ander interieur. De randafwerking kan in dezelfde kleurtint als de vloer. Op die manier wordt het een mooi geheel.

Soms is een volledige renovatie niet nodig. Beschadigingen of verkleuringen kunnen ook plaatselijk verholpen worden. Bijvoorbeeld na een lekkage. Marco moest bij een klant moest een paar vierkante meter uit het parket halen vanwege schade. “Hij heeft dat heel kundig hersteld, je ziet helemaal geen verschil. Ook werd alles met de verzekering goed afgerond. Je hebt echt mazzel als je Marco kunt inhuren!”

Marco Parket
Tel. 06 – 51 95 28 27
[email protected]
www.marcoparket.nl