Een poedercoating van Vesticoat geeft je product een stijlvolle kwaliteitsimpuls

Vesticoat, gevestigd in Barneveld, is gespecialiseerd in het poedercoaten van metalen, RVS en aluminium. Dit voornamelijk voor zakelijke klanten die metalen verwerken. Het bedrijf, onder leiding van mede-eigenaar Gerwin Verdoes, legt de focus op precisiewerk, vooral voor zichtbare producten en projecten. Met korte communicatielijnen streeft Vesticoat naar een hoge kwaliteit en korte levertijden.

Bij Vesticoat worden veel verschillende soorten producten gepoedercoat, waaronder veel stalen deuren, stalen vouwwanden, buitenkeukens, schoorsteenkappen, machine onderdelen, interieurproducten, balustrades, hekwerken, (spil)trappen,trapleuningen etc.

Het coatingproces begint met een visuele inspectie, gevolgd door een chemische voorbehandeling, stralen, of schooperen voor corrosiebescherming. Na de voorbehandeling worden de metalen producten opgehangen aan een railsysteem, gedroogd, schoongeblazen en voorzien van poedercoating via een elektrostatisch proces. Vesticoat biedt diverse kleuropties, waaronder standaard RAL-kleuren en specials zoals messing, koper, brons, en roestkleuren.

“Onze onderneming hecht waarde aan klantrelaties en accepteert zowel vooraf aangemelde orders als spontane aanvragen. We bieden als extra service het ophalen en afleveren van poedercoatwerk”, laat Gerwin Verdoes weten. “Wij zijn een betrouwbare specialist op het gebied van staalcoating. In onze coaterij in Barneveld hebben we alles in huis om elk staalproject de perfecte coating te geven die het verdient. We regelen elk project snel met een scherp oog voor kwaliteit.”

Vacature

“Momenteel zoeken wij bij Vesticoat een productiemedewerker/poedercoater, waarbij ervaring niet vereist is, maar enthousiasme, gedrevenheid, en precisie wel.” Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Gerwin via 0342-209001 of [email protected].

Gildeweg 8, Barneveld
Tel. 0342 209 001
[email protected]
www.vesticoat.nl