3D revolutie bij TÉGL

Het team van TÉGL is trots op de nieuwste collectie keramische tegels. Met “Senti la Storia” is het gelukt om de prachtige uitstraling van geleefd natuursteen en marmer te vangen in keramische tegels.

Puur vakmanschap

In Italië worden al eeuwenlang vloeren geproduceerd, waarbij design en kwaliteit voorop staan. Door gebruik te maken van de beste kleisoorten en de nieuwste 3D-technologieën kunnen keramische tegels vervaardigd worden die niet van natuursteen te onderscheiden zijn.

“Senti la Storia”

Deze 3D collectie draagt de naam ““Senti la Storia””, Italiaanse bewoording voor “voel de geschiedenis”. Deze naam weerspiegelt precies wat we hebben willen bereiken met deze prachtige keramische tegelcollectie. In deze tegels is de rijke geschiedenis van geleefd natuursteen en marmer vastgelegd. Je kunt letterlijk de textuur van natuursteen voelen en de subtiele aderen van verschillende marmersoorten zien vertelt Martin van der Zande enthousiast.

Voordelen ten opzichte van natuursteen

Het onderhoud van een keramische tegel is minimaal (stofzuigen en een simpel sopje) en je hoeft je geen zorgen te maken over slijtage, een duurzame oplossing. Je krijgt met “Senti la Storia de prachtige uitstraling van natuursteen met de voordelen van een keramische vloer of wand aldus Martin.

Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom om zelf deze collectie te zien en te voelen. Met een afspraak nemen we alle tijd voor u om de perfecte tegel te vinden.

TÉGL
Koningsbergenweg 20, Barneveld
Tel. 0342 – 221 900
[email protected]
www.tegl.nl