Back to school met THEBAGSTORE!

Dat was ‘m dan weer! De zomervakantie is weer voorbij! Voor fanatieke vakantievierders even slikken, voor mensen die wel van een beetje structuur en ritme houden en ouders met kleine kinderen is het vaak een verademing! ’s Ochtends de broodtrommeltjes weer klaar maken, schooltassen vullen, en je eigen werktas niet vergeten natuurlijk! Wil jij een frisse start maken met dit nieuwe schooljaar? Of begin je voor ’t eerst aan een nieuwe school? Check dan vooral deze frisse tassen die jou stijlvol en comfortabel door dit schooljaar gaan helpen.

Hippe tas van Monnq

Een nieuwkomer bij THEBAGSTORE. Naast de zonnebrillen vind je nu ook deze hippe Monnq tas in onze collectie. De Monnq Jeronimo is perfect om als schooltas te gebruiken. Hij is lekker ruim, zonder lomp groot te zijn. Jouw 15 inch laptop kan precies in het gewatteerde laptopvak en hij heeft een eigentijds, hip en lekker minimalistisch design. Het is een stoere tas waarmee jij stijlvol elke les binnen kunt lopen. Liever een net iets kleiner exemplaar? Dan is de Monnq Navagio perfect voor dit schooljaar! Beide tassen dragen lekker comfy en zijn makkelijk te combineren met iedere outfit. Voor een hippe en stijlvolle terugkeer naar of start van je schoolavonturen!

Scandinavisch chic

Nog steeds is het ingetogen ontwerp van Scandinavische merken rete-populair. In het straatbeeld zie je dan ook veel jongeren (en iets oudere jongeren) lopen met strakke en cleane tassen van merken als Kapten and Son, Fjällräven, en Sandqvist. Van die laatste vind je bijvoorbeeld de Sandqvist Dante Vegan, een stoere tas met ingetogen kleuren en een hip en strak design. De perfecte schooltas om mee in te blenden. Mee naar het werk? Dan kun je ook kiezen voor een stijlvolle en chique tas van Still Nordic.

Forever Eastpak

In een artikel over schooltassen mag deze, inmiddels allang klassieker, natuurlijk niet ontbreken. Eastpak blijft na al die jaren gewoon keihard overeind en wordt nog steeds ontzettend veel gedragen. Met dit tijdloze en praktische design, waardoor de tas overal bij past en super lekker draagt, is dat ook helemaal niet gek. En als er dan ook nog een Eastpak Back to Work editie is, dan moet die uiteraard genoemd worden. Eastpak kan altijd, in zijn effen en onopvallende of juist opvallende kleuren. Maar je kunt ook gewoon de boel wat opvrolijken met een Eastpak rugzak met blij bloemenprint.

Schooltas voor de kleintjes

Vakantievieren met kleine kinderen is niet écht een vakantie waarbij je nou lekker achterover kan leunen. Sommige ouders vinden het dan ook stiekem helemaal niet zo erg als de scholen weer beginnen en zij ook weer eens een gedachte kunnen afmaken. Die start van het schooljaar wordt natuurlijk nog leuker als je je kleintje kunt verrassen met een toffe nieuwe tas voor de basisschool. Wees gewaarschuwd, THEBAGSTORE heeft heel veel leuke tasjes die je allemaal wel wilt hebben.

Bekijk de nieuwe back-to-school collectie op www.thebagstore.nl