Een echte betonvloer is duurzaam en inspirerend

Een echte betonvloer is bijna niet meer weg te denken in een modern of landelijk interieur; geWOONbetonvloeren.nl weet daar alles van. Jan Willem Nap is er al jaren in gespecialiseerd, zelfs nog voordat het grote publiek de vele voordelen van de betonnen vloer ontdekte.

Jan Willem: Woonbeton is aardig een trend op het moment. Voor een perfecte betonnen vloer hebben we alles in huis. We komen eerst bij de klant aan huis kijken, we zullen dan specifiek gaan kijken naar de mogelijkheden voor de klant en ook meegaan in zijn/haar wensen. De klant bepaalt de kleur en de afwerking, want dat laatste is ook belangrijk voor de afwerking voor het effect van de vloer. Vervolgens zullen we een afspraak maken voor de werkzaamheden en leggen we de vloer op de gewenste plaats. Desgewenst kunnen we de vloer impregneren en indien nodig ook onderhouden dmv het toesturen van schoonmaakmiddel.

Uit een gesprek met Jan Willem wordt duidelijk dat een vloer echt maatwerk is en dat hij kennis van zaken heeft. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd en de mensen kiezen bewust voor een betonnen vloer vanwege het grote gebruiksgemak. Jan Willem merkt daarbij op dat een goede en objectieve voorlichting belangrijk is. De klant leeft en werkt op de vloer, maar je kijkt er ook dagelijks naar. Daarom zeg ik ook altijd: de vloer moet goed zijn!

Doorleggen naar keuken, garage, terras, veranda en/of oprit, het kan gewoon allemaal. geWOONbetonvloeren.nl realiseert ook funderingen, deze zijn vaak bij nieuwbouw/aanbouw of bedrijfstoepassingen vaak vanzelfsprekend.

Neem voor een toekomstbestendige vloer contact op met Jan Willem Nap!

geWOONbetonvloeren.nl
Schansweg 8, Lunteren
t. 06-53589137
e. [email protected]
w. www.gewoonbetonvloeren.nl