EeStairs bouwt alleen maar trappen. Saai? Echt niet!

Het klinkt dan misschien niet heel spannend; alleen maar trappen bouwen, maar niets is minder waar als het om de trappen van het Barneveldse bedrijf EeStairs gaat! We hebben het hier namelijk niet over de gemiddelde huis-tuin- en keukentrap. Nee, de trappen van EeStairs zijn echt iets bijzonders. Bouw jij mee aan hun volgende esthetische en architectonische hoogstandje? 

Over de hele wereld 

Luxetrappenmaker EeStairs begon in 1999 met het maken van eenvoudige trappen, maar heeft in de afgelopen twintig jaar de weg naar boven absoluut gevonden. Het bedrijf mag zich dan ook wereldwijd de nummer één leverancier van unieke luxe trappen noemen voor de particuliere en zakelijke markt. De architectonisch superieure trappen die EeStairs maakt, worden betreden door internationale filmsterren, Formule-1 coureurs, royals, dj’s, topsporters en zijn terug te vinden in de bedrijfspanden van Google en Facebook. 

De trap van vier miljoen 

Een blik in het portfolio van het succesvolle het bedrijf ook uitstekende ambachtslieden, ingenieurs, technologen, installateurs, kantoorpersoneel en verkopers nodig – mensen die creatief denken, problemen oplossen en van uitdagingen houden. 

Werken en Leren bij EeStairs 

Werken bij EeStairs betekent een geweldige vaardigheidstraining, voldoening in je werk en de wetenschap dat je de allerbeste bent in wat je doet. Het is een geweldige plek om te werken – een succesvol internationaal bedrijf dat nauw betrokken blijft bij de lokale gemeenschap. 

EeStairs blijft betrokken bij Barneveld 

EeStairs is een actief lidbedrijf van de Barneveldse Techniek Opleiding. De BTO zorgt ervoor dat je kan kennis maken met de praktijk in een werk en leeromgeving. Samen met de BTO begeleidt EeStairs stagiairs bij hun professionele ontwikkeling en studie. Doordat er bij EeStairs zowel een hout- als een staalafdeling is, kan je beide afdelingen uitproberen en om te kijken wat het beste bij je past. 

Pas jij bij ons? 

Ben jij creatief, perfectionistisch en een tikkeltje eigenwijs en wil je met EeStairs meebouwen aan het volgende futuristische kunstwerk? Dan pas je helemaal bij ons! Of je nou op zoek bent naar een stage, bijbaan of een vast dienstverband; kijk eens naar de vacatures op de website www. werkenbijeestairs.nl en wie weet verwelkomen we jou binnenkort op het hoofdkantoor! 

EeStairs 

Landweer 8. Barneveld
Tel. 0342 – 405 700
[email protected]
www.eestairs.nl