Veldhuizen Grafisch Effect brengt kleur tot leven

Drukkerij Veldhuizen startte 40 jaar geleden in Barneveld en vestigde zich later in Voorthuizen. Inmiddels is het familiebedrijf overgenomen door zoon Gerhard Veldhuizen én is weer terug in Barneveld. Veldhuizen Grafisch Effect betrok onlangs een prachtig architectonisch pand aan de Zwolleweg (industrieterrein Harselaar-Zuid). “Met dertien medewerkers die actief betrokken zijn vanaf idee tot en met productie verzorgen we dagelijks de hele offline communicatie voor bedrijven binnen en buiten de regio.”

Waar Drukkerij Veldhuizen zich vroeger uitsluitend bezighield met drukwerk, is er nu sprake van een enorme uitbreiding. Gerhard: “Binnen ons allround grafisch bedrijf houden we ons bezig met zowel druk en print als met sign en display. Dit doen we op zeer gemotiveerde wijze, omdat we geloven in het positieve effect van grafische vormgeving en de uitstraling daarvan. Het is de zichtbare presentatie van een bedrijf en dat moet er op en top uitzien. Wij brengen kleur tot leven.”

Druk en print

Zo’n 500.000 visitekaartjes komen wekelijks bij Veldhuizen Grafisch Effect van de band rollen. “Dan hebben we het alleen nog maar over kleine kaartjes. Complete huisstijlen, brochures en folders worden door ons in offset bedrukt. Ook als het gaat om printwerk is breed denken noodzakelijk. We printen gepersonaliseerde opdrachten, zoals mailings waar adressen worden ingeprint, handleidingen voor machines en cursusmateriaal. Uiteraard kunt u ook nog altijd voor familiedrukwerk bij ons terecht. Er is volop keuze als het gaat om soorten geboortekaartjes, trouwuitnodigingen en jubileumkaarten. Natuurlijk maken we indien gewenst uw kaart geheel naar uw eigen idee op maat.”

Sign en display

Ondernemers willen hun bedrijf promotioneel gezien goed op de kaart zetten. Dit kan door middel van roll-up banners, beachflags, maar ook door belettering van auto’s, busjes of vrachtauto’s, vloerstickers of zelfs naadloos (foto)behang. “We hebben geïnvesteerd in diverse nieuwe machines waardoor we complete displays kunnen printen en geheel kunnen frezen en contour snijden. Maar ook verpakkingen, groot of klein, we kunnen dit full-colour bedrukken en geheel digitaal uitstansen. Ook hebben we een nieuwe HP latexprinter voor stickermateriaal.” Veldhuizen Grafisch Effect denkt graag met haar klanten mee om zo tot een ultieme combinatie van reclame-uitingen te komen. Het is zelfs mogelijk om naast papier ook hout, aluminium en glas te bedrukken. “Maar ook aan de consument is gedacht. Op onze website www.fotogeprint.nl kunnen particulieren online hun fotoafdruk op diverse materialen bestellen.”

Eigen beheer

Het feit dat Veldhuizen Grafisch Effect vier decennia lang haar klanten optimaal bedient, betekent automatisch een schat aan ervaring. “We leveren kwaliteit, werken flexibel en servicegericht, maar het belangrijkste is het persoonlijke contact én het pluspunt dat we alles in eigen beheer kunnen verzorgen. Van idee tot ontwerp en van productie tot levering, de klant heeft te maken met één aanspreekpunt en dat werkt uitermate prettig. Klanten kunnen als ze willen hier ter plaatse met onze ontwerpers wijzigingen in hun ontwerp doorvoeren en daarna kijken hoe hun producten worden bedrukt. Dat is een stukje meerwaarde.”

Nieuw pand en open dag

In maart 2020 organiseert Veldhuizen Grafisch Effect een open dag voor klanten en relaties. “We laten op deze dag graag aan onze klanten zien wat we in huis hebben, zodat we hen kunnen inspireren voor de toekomst. Ons nieuwe pand is geheel gasloos en duurzaam dankzij vloerverwarming en koeling die opgewekt wordt door een zestal warmtepompen. Het geheel is voorzien van een ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Op dit alles zijn we best trots!”

Veldhuizen Grafisch Effect
Zwolleweg 1, Barneveld
Mail. [email protected]
Web. www.grafischeffect.nl