Ambitieus en een harde werker? Ga het dak op!

Van Ameland tot Maastricht. Werk je bij Hardeman | van Harten? Dan ga je het hele land door. Met een hecht en enthousiast team van 65 man sterk levert, monteert en renoveert het Lunterse bedrijf stalen dak- en wandplating voor de meest uiteenlopende projecten in de agrarische, industrie- en utiliteitsector. “Ga je mee het dak op? Dan betalen wij je opleiding.”

“Ben je de middelbare school aan het afronden, leergierig en een harde werker? Bij Hardeman | van Harten zijn we altijd op zoek naar ambitieuze jonge gasten”, zegt Erik Hardeman. “Vanaf dag één ga je op pad met een ploeg en de voorman en leer je ons vak uit eerste hand. Wil je verder doorgroeien? Dan biedt Hardeman | van Harten ook volop kansen en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en je eigen loopbaan vorm te geven.”

Eigen opleiding in Apeldoorn

Elk jaar zoekt Hardeman een paar jongens die vanaf school willen doorstromen en zichzelf willen ontwikkelen tot volwaardig monteur. “Werk je graag met je handen en ben je precies? Dan is een baan als beplatingsmonteur in de dak- en wandbeplating misschien wat voor jou. Samen met het Hoornbeeck in Apeldoorn hebben we een dak- en wandbeplatingsopleiding ontwikkeld. Voorheen werkten we samen met het ROC in Nieuwegein, maar we zijn blij dat we nu dichtbij huis een montageopleiding hebben opgericht, omdat er veel vraag naar was.”

De mbo-opleiding ‘Monteur metalen daken en gevels’ is niveau twee en duurt twee jaar. Een mooie kans, vertelt Erik, voor jongens met een metaal- en/of een bouwkundige achtergrond. “Wij betalen de opleiding en je kunt meteen bij ons aan de slag. Je gaat één dag per week naar school en vier dagen per week ga je met een van onze ervaren ploegen mee om direct op het dak aan de slag te gaan. Daar leren ze het vak van elkaar in de praktijk.”

Doorgroeien

“We zijn een groot bedrijf en daardoor heb je de kans om jezelf verder te ontwikkelen, mocht je die wens hebben”, vertelt Erik. “Wil je bijvoorbeeld graag voorman worden of kraanmachinist? Of heb je misschien juist de ambitie om op kantoor te werken als inkoper of verkoper? Voor ambitieuze harde werkers bieden we volop kansen en doorgroeimogelijkheden. Regelmatig gaan we ook in gesprek met onze jongens. Als we weten wat iemand graag wil, kijken we hoe we daar kunnen komen.”

Harde kern

De cultuur is de harde kern van het bedrijf. Dat is wat ze bindt en wat veel jongens trekt, zegt Erik, die het belangrijk vindt om hierin te investeren. “Onze cultuur is ons succes. De bijzonder goede sfeer bij Hardeman | van Harten is een van de redenen waarom veel jongens hier graag willen en blijven werken. Elke dag komen we hier terug en op vrijdagmiddag bakken we wat. We kennen elkaar, komen uit dezelfde regio en steken graag de handen uit de mouwen. Bij ons kun je jezelf zijn en dat maakt dat iedereen zich op zijn gemak voelt. De jongens respecteren elkaar en zijn trots op waar ze werken.”

Vragen over werken bij Hardeman | van Harten? Of wil je meteen aan de slag? Check dan www.hardeman-vanharten.nl.

Hardeman | van Harten
Lage Veldweg 10, Lunteren
Tel. 0318 – 461 551
Mail. [email protected]
Web. www.hardeman-vanharten.nl