Welkom Loedeman, dag ongedierte

Onkruid vergaat niet, zo luidt een bekend spreekwoord. Maar ongedierte wel, als het aan Loedeman Ongediertebestrijding ligt. Zodra iemand aan de lijn hangt met problemen, in de agrarische sector of particulier, begint het hart van eigenaar Rein Loedeman sneller te kloppen. „Ik vind het altijd weer een uitdaging om plaagdieren voor te zijn en ben pas tevreden als ik een gelukkige klant achterlaat.”

Of het nu gaat om knaagdieren, insecten, houtaantasters, het ontsmetten van uw stallen of het verhelpen van bloedluisproblemen. Loedeman Ongediertebestrijding uit Renswoude zoekt altijd naar de meest effectieve en verantwoorde oplossing voor uw probleem of plaag.

Alles weg

Wij winnen uw strijd tegen ongedierte en daarom komen we graag bij u langs om de situatie in te schatten en de juiste bestrijdingsmiddelen in te zetten. „We pakken daarbij niet alleen de plaag zelf, maar ook de oorzaak aan. Zo zijn klanten meteen van het gehele probleem af. Daarbij maken we gebruik van kwalitatief hoogwaardige machines en bestrijdingsmiddelen die de rest van de natuur intact houden.”

Doorbraak

Rein: „Op dit moment krijgen we meldingen binnen van marters die onder de kappen van woningen nesten maken. In de zomermaanden is er weer sprake van muizen- en vliegenplagen, met name bij boerenbedrijven. Het is dan van belang om niet zozeer de vliegen te bestrijden, maar ook de larven en de eitjes. Ons doel? Het doorbreken van een vicieuze cirkel. En daar ligt onze kracht.”

Winnen

Loedeman Ongediertebestrijding is IKB gecertificeerd en richt zich naast de agrarische sector ook op particulieren, horeca gelegenheden, bedrijfsindustrie en woningbouwcoöperaties. Een vast aanspreekpunt en adequaat handelen staan bij ons hoog in het vaandel. Loedeman Ongediertebestrijding strijdt om te winnen.