De specialist in duurzaam glaswerk voor uw woning

In een tijd waarin de energiekosten stijgen en duurzaamheid steeds belangrijker wordt, speelt de verduurzaming van woningen een cruciale rol. Beek Glas heeft zich gespecialiseerd in dit proces. Beek Glas, gevestigd in Barneveld, richt zich volledig op de verduurzaming van woningen door middel van glaswerk.

Eigenaar Arwin van de Beek: “We zijn elf jaar geleden begonnen als een allround glasbedrijf dat alles aanpakte. Om specialist te blijven, hebben we de keuze gemaakt om ons vooral te focussen op het verduurzamen van woningen door het optimaliseren van de beglazing. Dit als reactie op de stijgende energieprijzen en de toenemende vraag naar duurzame oplossingen.”

Veel mensen investeren tegenwoordig in duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen en warmtepompen. Maar volgens Arwin van de Beek is de schil van de woning minstens zo belangrijk. “Anders laat je onnodig veel energie verloren gaan,” zegt hij. “Kritisch kijken naar de isolatiewaarde van het glas, lijdt vaak tot mooie besparingen met een relatief lage investering.”

Calculator

Om huiseigenaren een indicatie te geven wat de kosten van glasvervanging zijn heeft Beek Glas een calculator op www.beekglas.nl. “Mensen kunnen de afmetingen invoeren en krijgen een realistisch beeld van de kosten en de besparingen die ze kunnen verwachten.”

Advies op maat

“Als ik contact heb met klanten, kijk ik altijd naar de staat van hun woning, de huidige kozijnen en op basis daarvan bied ik het juiste product aan.”Veel huizen uit de jaren ’80 tot ’00 zijn bijzonder geschikt voor HR++ glas, maar vaak hebben ze dit nog niet. Met een relatief kleine investering kunnen huiseigenaren veel comfort en besparing op hun energierekening realiseren. “We kijken ook altijd naar een goede balans tussen isolatie en ventilatie.”

Bezoek de Website

Voor meer informatie en een kostenindicatie kunnen geïnteresseerden terecht op de website van Beek Glas: www.beekglas.nl

Beek Glas
Anthonie Fokkerstraat 51c, Barneveld
Tel. 06 17238361
[email protected]
www.beekglas.nl