Moba zoekt nieuwe collega’s

Als je van technologie en innovatie houdt, dan kun je bij wereldmarktleider Moba zeker je ei kwijt. Wij maken totaaloplossingen die eieren sorteren, verpakken en verwerken. Je kunt bijna geen ei vinden of er is wel een machine van ons aan te pas gekomen. Elke dag gaan er meer dan 1 miljard eieren door de Moba systemen en dat is ongeveer 70% van alle eieren die wereldwijd per dag worden geproduceerd. ‘Zo helpen we onze klanten om consumenten te voorzien van gezonde en betaalbare voeding op basis van eieren.’

Stel je eens voor, dat jij eraan kunt bijdragen om onze systemen nóg efficiënter en duurzamer te maken. Dan maak je impact op grote schaal. Het leidt tot besparingen in grondstoffen en kosten en we kunnen nog meer monden voeden in de wereld. Wist je dat een ei de laagste CO2-voetafdruk heeft van alle dierlijke proteïnen – en bovendien heel betaalbaar is? Dat is waar wij bij Moba elke dag aan werken. En daar kunnen we jouw talenten en vakmanschap heel goed bij gebruiken. In Nederland en daarbuiten.

We ontwikkelen en produceren veel in eigen huis en voelen ons verantwoordelijk voor maximale kwaliteit. Als je een kijkje bij ons neemt, kom je heel veel verschillende soorten techniek tegen in alle stappen van het productieproces.

We werken met state of the art technologie en elke werkplek is uitgerust met de beste voorzieningen. Hoe geavanceerd we onze machines ook maken, het blijft mensenwerk. Daarom voelen we ons verantwoordelijk voor de veiligheid, gezondheid en het werkplezier van onze mensen.

We zorgen dat de basis goed geregeld is, van salaris tot werkplezier en flexibele uren. Dat geeft ons het vertrouwen om samen uitdagingen aan te gaan, met aandacht voor elkaars vakmanschap. Als jij je verder wilt ontwikkelen of iets nieuws wilt proberen, dan regelen we dat. Samen sleutelen we aan een mooie toekomst, voor jou, onze klanten, Moba en voor de wereld! Vanwege onze voortdurende groei zoekt Moba continu nieuwe collega’s in diverse vakgebieden.

We nodigen je graag uit voor een gesprek om jouw mogelijkheden te verkennen en je de mooie systemen te laten zien die we in Barneveld maken.

Voor meer informatie neem contact op met Maikel Dijkland, Senior Corporate Recruiter via +31 6 256 582 97. E: [email protected]

Bezoek onze speciale vacaturesite voor een actueel overzicht van alle vacatures, en grijp je kans!

Werken bij Moba
Ambities in ei-tech oplossingen

www.werkenbijmoba.nl