Boren en zagen doe je met Thomaboor.nl!

Boor- en Zaagbedrijf Thomassen werd in 1998 opgericht door vader Thomassen. Inmiddels is de volgende generatie verantwoordelijk voor een prachtig bedrijf dat alweer zes jaar geleden werd uitgebreid met Thomaboor.nl. Thomaboor.nl is een fysieke winkel compleet met webshop waar diamantboren en alle aanverwante producten verkrijgbaar zijn. Beide bedrijven zijn gevestigd aan de Hanzeweg in Barneveld.

Kwaliteit dat snijdt!

Goed gereedschap is het halve werk, zeker als het diamantboren en diamantzaagbladen betreft. Je kunt het tenslotte maar één keer goed doen. Adriaan Thomassen: “We hebben door jarenlange ervaring met Boor- en Zaagbedrijf Thomassen veel kennis van diamantboren en zaagbladen. We vervaardigen onze eigen diamantboren, waarbij we gebruik maken van een speciale lastechniek. Het bewijs van optimale kwaliteit en levensduur wordt in ons eigen boorbedrijf en bij onze Thomaboor.nl klanten dagelijks geleverd. Indien gewenst maken we in onze werkplaats boren geheel op maat qua diameter en lengte. Het werk wordt uitgevoerd door absolute specialisten.”

Voor ieder wat wils

“De klanten van Thomaboor.nl lopen ver uiteen, van hovenier tot wegenbouwer en van installateur tot bouwbedrijf. Door de jaren heen is ons assortiment flink uitgebreid. Ons assortiment bestaat onder andere uit diamantboren, diamantzaagbladen, tegelboren, hamerboren en beitels, machines en schuur- en polijsttools. Klanten bezoeken onze winkel, of ze bestellen onze producten via de webshop.”, vertelt Rutger Bronkhorst die samen met Adriaan het gezicht is van Thomaboor.

Bouw en Installatie

Thomaboor.nl is voortdurend in beweging, ook op het gebied van nieuwe technieken. Denk hierbij aan het droogboren in beton en steen. Rutger: “De diamantboormachine met klopfunctie in combinatie met onze speciale droogboren en een stofzuiger zorgen ervoor dat er droog in beton en steen geboord kan worden. Ideaal voor bijvoorbeeld airco-installateurs, kachelzetters of loodgieters die willen boren zonder de nadelen van het gebruik van water.”

Hovenier en Infra

Ook voor hoveniers, stratenmakers en wegenbouwers heeft Thomaboor.nl alles in huis. Rutger: “Keramiek, natuursteen, beton, steen, PVC, boomwortels, hout of asfalt zagen of boren? Thomaboor heeft voor elk materiaal een geschikte boor of zaagblad. We hebben ook een breed assortiment aan machines; zaagtafels, boormachines, doorslijpers en trilplaten.”

Emissievrij werken

Adriaan: “Het wordt steeds vaker een eis; emissievrij werken. Bovendien ervaren mensen meer gebruiksgemak, minder geluidsoverlast en is er minder onderhoud nodig.” Daarom heeft Thomaboor.nl een compleet assortiment aan doorslijpers, diamantboormachines, trilplaten en watertanks op accu. Thomaboor.nl is altijd op de hoogte van de regels en vereisten, zodat de klanten voorzien zijn van het juiste materiaal.

Reparatie

Ook voor het onderhoud en eventuele reparatie van diamantgereedschap staat Thomaboor.nl haar klanten ten dienste. “Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring opgebouwd en kunnen machines weer zodanig repareren dat de levensduur ervan wordt verlengd. Daarbij leveren zij ook gedegen advies bij de aanschaf van een nieuw product. Iets wat onze klanten erg waarderen.”

Bereikbaarheid

Niet alleen de centrale ligging van het bedrijf ten opzichte van uitvalswegen is een voordeel, ook de openingstijden zijn een absolute pre. Rutger: “We zijn van ’s morgens vroeg tot laat in de middag hier aanwezig. Onze klanten kunnen dus zowel voordat ze naar een klus gaan als op de terugweg even binnenkomen om die ene boor of dat bewuste zaagblad aan te schaffen. Als er vraag is naar een product wat nog niet in ons assortiment aanwezig is dan gaan we daar direct achteraan. Servicegericht werken is het speerpunt van Thomaboor.nl.“

Toekomst

Of Thomaboor.nl toekomstplannen heeft? Zeer zeker! Adriaan: “Om onze kwaliteit en service te kunnen blijven waarborgen, gaan we de winkel flink compleet vernieuwen en daarbij uitbreiden. Door deze uitbreiding krijgen we meer ruimte om de klant te ontvangen en een kop koffie aan te bieden.

“Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring opgebouwd en kunnen machines weer zodanig repareren dat de levensduur ervan wordt verlengd”

Ook hebben we dan weer mogelijkheden om te werken aan een nog ruimer en completer assortiment.” Thomaboor.nl is niet alleen bezig om de winkel uit te breiden, maar ook online worden ze meer zichtbaar. Onlangs heeft de website een nieuw jasje gekregen, waardoor het overzichtelijker en gebruiksvriendelijker is geworden. Daarnaast worden er ook blogs en video’s gemaakt, zodat de klant kennis krijgt van de producten die aangeschaft worden. Thomaboor.nl is en blijft in ontwikkeling

Thomaboor.nl BV
Hanzeweg 43, Barneveld
Tel. 0342-784270
www.thomaboor.nl