Pauw & Co

Pauw & Co is een gloednieuwe en hypermoderne praktijk in Barneveld. Door onze kleinschalige setting kunnen wij onze cliënten een fijne en vertrouwde omgeving bieden waarin een persoonlijke benadering centraal staat. Volwassenen en kinderen voelen zich door de aangename sfeer in onze praktijk al snel op hun gemak.

Bij ons wordt u altijd door uw vaste tandarts of mondhygiëniste geholpen en voorafgaand aan een behandeling duidelijk geïnformeerd. Daarbij past natuurlijk ook de laatste tandheelkundige kennis en moderne behandelmethoden en cliëntvriendelijke technologie. Nagenoeg elke behandeling kunnen wij pijnloos uitvoeren.

Onze praktijk is centraal gelegen in het centrum van Barneveld aan de Erkensgang 12 (op de hoek van het Gowthorpeplein, schuin tegenover de PLUS supermarkt).

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u nader kennismaken of uzelf aanmelden als cliënt? Neem dan contact met ons op, u bent van harte welkom!

Erkensgang 12 – 3772 DA Barneveld – Tel: 0342 - 224 080
[email protected]www.pauwenco.nl

Laatste berichten

Pauw & Co: een andere tandarts in Barneveld

Barneveld is sinds het begin van dit jaar een andere tandarts rijker: Pauw & Co. Een kleinschalige dorpspraktijk, middenin het centrum, waar een persoonlijke en betrokken aanpak centraal staat. En zeker niet onbelangrijk: een tandartspraktijk zonder wachtlijst waar je altijd snel terecht kunt. Hoog tijd