Blaauwendraad Consulting

Bureau voor Organisatieadvies, Interimmanagement en Coaching.

Bent u op zoek naar verbetering van uw mensen, uw organisatie… of uzelf? Kies dan voor resultaat op maat: Ofwel Breus Blaauwendraad. Blaauwendraad is een no-nonsense bureau op het gebied van organisatieadvies, interimmanagement en coaching.

Van algemeen tot financieel management. Van persoonlijke begeleiding tot directiecoaching. Om te verbeteren, te veranderen of de crisis te bezweren. Met een resultaatgerichte aanpak weet ik mensen en organisaties zover te krijgen dat ze efficiënter en effectiever werken en daar veel plezier aan beleven. Met meer dan 30 jaar ervaring in organisaties van 5 tot 500 medewerkers, nationaal en internationaal, ken ik inmiddels de klappen van de zweep. En veel klanten hebben inmiddels mijn resultaatgerichte werkwijze ervaren.

Graag kom ik in contact met mensen die ook meer resultaat willen!

Blaauwendraad, voor resultaat op maat.

Graaf van Lyndenlaan 35 – 3771 JB Barneveld – Tel: 0342 – 492 084
[email protected]www.blaauwendraad.nl

Laatste berichten

‘Op ontspannen wijze en met meer succes geld verdienen’

‘Ik help bedrijven en ondernemers om op een ontspannen manier (meer) geld te verdienen. Om vooral slim te werken in plaats van hard te werken.’ Organisatieadviseur Breus Blaauwendraad van Blaauwendraad Consulting biedt resultaat op maat om te zorgen voor groei, verandering of crisisbestrijding in het